Ти си Македонија! Дали?

Дали ги поддржувате кампањите "Ти си македонија"

• Вкупно гласачи
    121
ти си Македонија
1.ИЗОЛИРАН ОД ЦЕЛИОТ СВЕТ
2.СО НАЈГОЛЕМА НЕВРАБОТЕНОСТ ВО ЕВРОПА
3.СО НАЈМАЛИ ПЛАТИ ВО ЕВРОПА
4.СО НИКАКВИ ИНВЕСТИЦИИ
5.СО НАЈРАЗЛИЧНИ ДАВАЧКИ ЗА СЕ И СЕШТО
6.СО МОНОПОЛ НА ОКТА И ТЕЛЕКОМ
7.СО ЗАПЛАШУВАЊА И ЗАКАНИ
8.СО ЗЕМЈОДЕЛЦИ кои зимава незнаат како ке ја поминат
9.СО ИЗБОРИ КАДЕ СЕ ПУКА И ТЕПАЊЕ.....
10.СО ВАКОВ СПОТ =БИ ИЗГЛЕДАЛ ХОРОР ,да беше ХИЧКОК жив ке имаше инспирација за добар филм наречен ТИ СИ МАКЕДОНИЈА
РАЗБУДЕТЕ СЕ БРЕ ОСТАНАВМЕ ПОСЛЕДНИ една Албанија не помина во се
bravo bravo seto ova e rezultat od valedenjeto na shiptarot branko:smir: ne bi mozel podobro od tebe da gi ispisem site crnila na SDSM.:helou:bravoooooooo

Абе ок.
Мене не ми смета кампањата. Логична ми е чак.

Вас ви смета?
Бунете се. Ама стварно побунете се, а не само со муабети.

Тоа ми е поентата. Дека се останува исто, се се само огорчени зборови, а нигде нема акција.

za sto da se bunat...za razlika od ovie kampanji...bezrbetnicite imaa na bilbordi

``некои прашања не заслужуваат одговор, европа сега``

се чудам ,никој не спомна бц или бучко.... типичен портокалов одговор штом ги критикуваш одма се спомнува бц итн.... па народот ве избра бре бидејки обекавте дека ке им го подобрите животот за ништо друго,,
само изгледа заборавите дека подобар живот ке има само на реклами(ситница) заборавена да се каже.....

а од лидери во реформите станавме губитници .... сакавте 61 добивте 63 плус ДУИ за апсолутно и пак нема за кворум и пак се обвинува опозицијата е па да се нема мерка лицемерието..... се некој друг е крив само грујо и фамилијата НЕ ....

Не сум подобрил јас ништо,ништо не сум обеќал не сум Груевски или Бранко.
Го подобрија животот многу повеќе почнувајки од субвенциите за сточарите и земјоделците со пензионерите каде се тоа беше во владата на Бранко и компанија ??? - НИКАДЕ !

Спотот е глуп, џабе трошење пари. Со парите што ги вложуваат во вакви никакви работи можат да направат нешто што навистина и треба на Македонија. Нека прекинат со правење на вакви реклами и со буџетот што е оддвоен за нив нека отворат некоја фабрика, нека вработат луѓе, а не како што е сега... Седиме дома и ги гледаме глупостите на владата...

Кога беше предходната влада што правеше да не кукурикаше дома, туку сега само седиш и лесно е тоа да се каже на збор нека отворат фабрика тешко е на пракса.

bravo bravo seto ova e rezultat od valedenjeto na shiptarot branko:smir: ne bi mozel podobro od tebe da gi ispisem site crnila na SDSM.:helou:bravoooooooo

а тиа као во ЕУ да живееш а :helou: бравоооооо Македонија Лидер во ЕУ И НАТО :pos2: и си шеташ низ светот без мака ,,,, што ти е портокалово слепило се некој друг им е крив ,,јебига так им е кажано на состанок на ок на дпмне

Не сум подобрил јас ништо,ништо не сум обеќал не сум Груевски или Бранко.
Го подобрија животот многу повеќе почнувајки од субвенциите за сточарите и земјоделците со пензионерите каде се тоа беше во владата на Бранко и компанија ??? - НИКАДЕ !

Кога беше предходната влада што правеше да не кукурикаше дома, туку сега само седиш и лесно е тоа да се каже на збор нека отворат фабрика тешко е на пракса.

ти тоа озбилно а подобрија ,или на рекламите го виде , па брат скокни до првото село по избор и увери се во силните субвенции
а за работните места па гвујо обека и не рече дека било тешко ,,, а сега што било тешко а ..... ако ти е убаво брат некати е исто така и во 2009 ,,,:smir:

а тиа као во ЕУ да живееш а :helou: бравоооооо Македонија Лидер во ЕУ И НАТО :pos2: и си шеташ низ светот без мака ,,,, што ти е портокалово слепило се некој друг им е крив ,,јебига так им е кажано на состанок на ок на дпмне
aj aj priznaj , oslobodi go srceto kazi koj ja unisti makedonija , koj izbrka 200000 iljadi makedonci na ulica koj napravi kriminalna privatizacija , koj ovozmozi na direktorite dase zbogatat i da gi napravi oligarsi. bagro komunisticka barem komunisti da bevte zalno sto go ocrnivte komunizmot.ednostavno ste banditi od sovremen vid . i cuskata ubavo napisa a seto toa e rezultat na vladenjeto na sdsm.:vozbud:

Sto se odnesuva do reklamata ....... apsolutno se naj zasto za vakov narod taka i treba dosta se drzi vo slepilo ,ednostvano treba da se znae stoe nacionalnata politika .:) narodot treba da se osoznae svesne za toa koj e stoe .dosta go lazat i raznebituvaat poslednive 150 god. A sto se odnesuva do parite :) da, tie ne se ukradeni pronevereni :) (sdsm ke gi ukradese)naprotiv se iskoristeni za dobri dela dali nekoj toa se soglasil ili ne nee vazno. ima izbori ke si go kaze glasot.:smir:

da dade gospod se takvi dobri dela da ti pravat boze prosti im neznaat..............:smir:

te razbiram samo toa moze da ti kazam ama i te zalam

da dade gospod se takvi dobri dela da ti pravat boze prosti im neznaat..............:smir:

te razbiram samo toa moze da ti kazam ama i te zalam
To.. so ..vikas ...samo nie ja gledame raklamava nezauzadno od politicki mislenja ..dodeka site tvoi postovi se anti vladini odnosno tesko zauzdani (bilo za arno bilo za loso)
izgleda imame nov suicide mesija na forumov...:smir:

па кога сите реклами се политички заслужуваат и таков одговор

дека сум сдсм сум ,дека не го сакам бранко и тоа,дека заев е супер секој ден го гледам тоа ,а за месија има само едно место 1,беше бај љубчо сега е грујо

To.. so ..vikas ...samo nie ja gledame raklamava nezauzadno od politicki mislenja ..dodeka site tvoi postovi se anti vladini odnosno tesko zauzdani (bilo za arno bilo za loso)
izgleda imame nov suicide mesija na forumov...:smir:

А што, тебе те нервираат неговите антивладини постови? Ова е форум и секој има право на мислење, немој да бидеш како премиерчето па и слобода на говор да скратуваш...

па кога сите реклами се политички заслужуваат и таков одговор
Sto vide ti vo spotot ti si makedonija politika???

А што, тебе те нервираат неговите антивладини постови? Ова е форум и секој има право на мислење, немој да бидеш како премиерчето па и слобода на говор да скратуваш...
Ziti se kaj vide deka sum nervozen???So boldiranoto sam si dade odgovor:smir:
Ps:Ne me sporeduvaj so nikoj sam za sebe sum :)

Sto vide ti vo spotot ti si makedonija politika???
лаги лаги лаги
прво дали е Македонија МАЈКАТА СО три керки АПСОЛОВЕНТКИ-мислам дека е од Велес или таму ке употребиме (знаењето е мок =ама треба пари за школување)

за Таква Македонија зборам- треба некој да излезе на тв па да потрчаат господата да се сликаат како дава милостина.(зборам генерално)

жално и страшна беше глетката без струја телефон и наскоро без вода
ке биде женава--избркана од некоја секретарка во министерството за образованије

знаењето е навистина мок- толку мок да избркаш една сиромашна жена
и ТАА МАЈКА Е МАКЕДОНИЈА срамота во 21 век да имаме такви работи

лаги лаги лаги
прво дали е Македонија МАЈКАТА СО три керки АПСОЛОВЕНТКИ-мислам дека е од Велес или таму ке употребиме (знаењето е мок =ама треба пари за школување)

за Таква Македонија зборам- треба некој да излезе на тв па да потрчаат господата да се сликаат како дава милостина.(зборам генерално)

жално и страшна беше глетката без струја телефон и наскоро без вода
ке биде женава--избркана од некоја секретарка во министерството за образованије

знаењето е навистина мок- толку мок да избркаш една сиромашна жена
и ТАА МАЈКА Е МАКЕДОНИЈА срамота во 21 век да имаме такви работи

Seto toa e ok...ama zborime za reklamata sto politicko ima ...jas koga ja gledam reklamata ne gleam ni sdsm ni dui ni vmro.....
E sea slucajov sto go spomna ti ne e od vcera taa da snemala voda..ili struja pari....znaci od poodamna e (neznavisno koj bil na vlast ) takvi slucaevi ima sekade vo svetot .....pocni od sebe vika reklamata....ako jas ti i site drugi go gledame slucajot kako sto e ,(ne politicki ili vo koe vreme se desava sdsm ili vmro ) ke bide mnogu podrugo...znaci treba bilo kako ako mozes da pomognes ..a ne da go gledas slucajot i da se sitis oti tvojata partija ne e na vlast.....i vo vase vreme imalo....taka nemas politika i ne treba da imas.....ne gledajte sve oboeno....zasto ne e....
a reklamata pak ke kazam pocni od sebe...jas go imam oseteno najdonoto skalilo (bez rabota ili so mali primanja) ama mene nikoj ne mi pomogna ...morav sam da se macam...za da dojdam do popristoen zivot...ne placev i ne plukav ni po edna vlast da mi dade rabota...znaci bez politiki i skrsteni race barav se borev...dobiv kakvo takvo i ke prodolzam da se boram ...E tuka nema politika druze :smir:

ма не не ги бранам ја моите (сдсдм) иако одговорен е оној кој е на власт.............
1,срамота е да имама такви случаи а да се троѓи на рекламирање или на др. глупости....
истата мајка со една плата треба да школува 3 студенти и кажи ми ете ја прифатила рекламата ЗНАЕЊЕТО Е МОК (МИ СЕ ДОПАГА ИСКРЕНО) ама како да станеш мокен кога нема пари да ги школува ,,за тоа зборАМ И ТОА МИ Е ПОЕНТАТА ....

Ok sakas da kazes deka vladava ili bilo koja prethodna ne pomagala vo ovakvi slucaevi ..nemora vladava be opsto site....odsekogas imalo sekakvi slucaevi..i sekogas im se pomagalo...
sekade imame ovakvi slucaevi ...ne sme samo nie ...ti go kazuvas toa kako demek vladite i ludjevo vo nea se nehumani ne pomagale(otuka ti kazav pocni od sebe)......taka ti go svakam mislenjevo....
Reklamite koi gi plaka vlata se skapi zaradi mediumite sto gi imame od svetski kalibar kako a1 velija ili zingo sitel(epten svetsko maalsko ogovaracki kalibar) ...sve ke sredi preku nok nemoze....se dodeka politicki se plukame i na arno i na loso ne biduva od nas nisto ...edno prai drugi rushi i obratno...duri i za imeto ne sme ednistveni sramota....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom