Копија на родителите

• Креатор на темата Креатор на темата B. Boop
  • Време на започнување Време на започнување
Fizicki premnogu sum slicna na tatko mi, uste da bev masko i ke bev skroz ista kako nego. Karakterno najslicna sum so tetka mi, duri ponekogas moite mi velat da sum i bila kerka nemalo tolku mnogu da se metnam na nea, edinstveno so mi e nasledeno od tatko mi e izbuvlivosta drugo se e na tetka mi. Od majka mi nemam nasledeno ama bas nisto, kako da ne sum nejzina kerka.

Генетски не личам на никого ни блиску од двајцата, најблиску ми беше еден дедо кој што е починат сега, типот огромен беше појава. Не сакаше пешки многу многу да оди па често јаваше на магаре, седнат онака на страна на самарот и стапалата од нозете му се влечеа по земја :pos::pos::pos:, тешко на магарето.
Карактерно јас сум ти збир на милијарда однесувања, ситници, манири кои што сум ги собрал по пат низ животов

Пааа, може да може не. Изглед во фаца, ајде може 10% на мајка ми. А инаку во однесување, имам попримено од татко ми, некои неприметливи манири, на пр. пцуење, свиткување несвесно на прстите од нозете кога седам на фотења, нервирање на ист начин итн... :)

Од мајка ми ги имам најлошите навики присвоено. Лутење, инаетење, карањето и некои наследни глупи работи:nesum:
Од татко ми навика наследна ни е палецот свиткан меѓу прстите да ни е ненамерно(слично на покажување "шипки":pos: ), љубовта кон спортот, и двајцата го имитираме Никола Тесла па нонстоп поправаме и дорасипуваме работи:pos:
А по однесувањето најмногу сум била на тетка ми:)
Кога кажувам какви работи правам како да го раскажувам животот на тетка ми:pipi:

за изглед сум copy paste на мама.. карактер.. исто така ...
на тато ми е само една лоша навика, шо и ко ќе знам понекојпат дек не сум во право сепак тврдам.. аку де..:pipi::pipi::kesa:

За физички, можда имам само некои црти на мајка ми и нејзина страна од фамилија.Ама само неколку.
Карактерно, тотално сум различна од нив двајца, немам ни една нивна особина.

Мајка ми...Сосема.
И во стас, и во став.
Со тоа што, јас сум троа повисока, и поприбрана. Она е хистерик низок.
Лицето исто така, со тоа што очите ми се на татка.
Компилација сум од мноштво нивни квалитети, но и маани.
Немањето срам, нетактичноста и некогаш опасниот себичлук ми се од татко ми, а огромната потреба за внимание од мајка ми.
Како и да е.... Мама води.

Јас сум некоја мешавина од родителите, со тоа што повеќе работи сепак имам од татко ми. Физички личам многу со него и си имаме ист заштитен знак, криво запче :icon_lol: Па уште пред некоја година кога го молев заболекарот да ми го среди и подисправи ми вика неможе, тоа ви е знак на распознавање со татко ти :pos: И си оставив :)
Инаку карактерно сум тврдоглава како тато, не моменти избувлива како мама, паметна на мама и тато :pos2:
Навистина имам примено многу од нив и јас и сестра ми. Копии сме на родителите.

Си личам со татко ми , а карактерот на никого.Сама свој човек сум.

Личам на брат ми, близанци со 8 години разлика нешто невозможно и дури многу луѓе ни се чудат, а и двајцата сме мешавина од мајка ми и татко ми и не се разликува на кој повеќе личиме. :)

Јас личам на дедо ми, и физички карактерно, баба ми кутрата од кога почина дедо ми, неможеше да ме гледа оти одма ја потсеќав на него и стално ми викаше ова да ми кажеше некој немаше да верувам дека толку ќе личиш на него.

Физички личам на татко ми, така другите велат, додека карактерно сум 100 % различен и од 2 родители

Викат дека сум сто процентна копија на татко ми по изглед, а јас неможам да го забележам тоа :D
По карактер, мешан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom