1500€ за секс на јавно место

Ne e toa fintata na kampanjata za treto dete nitu e nameneta za sekogo. Toa vazi samo za onie mesta vo zemjava kade Makedoncite se malcinstvo i vo pomalku naselenite mesta. Vo Skopje ne vazi, a kaznava vazi. Taka da edno so drugo vrska nemaat. A kaznava i ne ja podrzuvam, ako nekoj ne e dovolno sovesen i ne mu e sram da se e.. kaj ke stigne togas toa e negov problem. A za takvite kaznata ema nisto da smeni.

Jas ne sedam na masa so pratenicite koga nosat zakoni, taka da ne znam da ja opredelam tocno zamislata, pricinata i fintata na zakonov (se misli na plakjanjeto za seks u javno mesto).
Znaci komentarot mi beshe povrzuvanje na dvata zakoni po sushtina, bidejki nekoi gore komentirale gluposti.
Toa bese moe mislenje, moj nacin na vnesuvanje smisla vo muabetov i skroz stojam zad nego, fala prijatno.
:back:

what? владата донесе и закон на секое 18годишно дете кое наполнило 18 години пред 36 дена да му даде милион денари...

оваа вест (мојава заедно со оваа за која се збори во темава) е тотална лага, не го свати тоа до сега? :D
Па да речеше 1000 можеби и ќе ти поверував искрено.Што знам може им се појавил дедо мраз во сон да си раздадат.
Мада треба да ти кажам да даде владата пари предновогодишно,како дивиденда,како разлика за секој 18 годишник ако веќе одиме по концепт-maturity.За кондоми.
Скапи се кондомите општество.Ама скапи се и памперсот.А непроценливи се погледите што ги добиваат во школо бремените средношколки.

Па тие во владата се неспособни за секс и не им се свиди.

Шо е скапо скапо е ни најскапата курва не е 1500 евра во мк.

Zadovoluvanje na polovi strasti pred drug
clen 190
(1) Toj kojsto pred drug vrsi polovo dejstvo na javno mesto, ke se kazni
so paricna kazna ili so zatvor do edna godina.
Има алтернатива, никој не ве тера да плаќате. Затвор 1 година и се е ОК! :smir:

конечно им текна паметен закон да донесат, а казната за сех на јавно место треба да биде повеќе од 1500 евра. Голема срамота е за тие што сметаат дека голема глупост е донесувањето на овој закон.

Овој закон или некој евнух или некоја фригидна го има предложено.

Zadovoluvanje na polovi strasti pred drug

clen 190
(1) Toj kojsto pred drug vrsi polovo dejstvo na javno mesto, ke se kazni
so paricna kazna ili so zatvor do edna godina.

Има алтернатива, никој не ве тера да плаќате. Затвор 1 година и се е ОК! :smir:​

внимавај на формулацијата, она што го обоив црвено
и во (1) - полово дејство на јавно место пред друг

значи, постои правна разлика помеѓу:
1. полово дејство на јавно место
и
2. полово дејство на јавно место пред друг

внимавај на формулацијата, она што го обоив црвено
и во (1) - полово дејство на јавно место пред друг

значи, постои правна разлика помеѓу:
1. полово дејство на јавно место
и
2. полово дејство на јавно место пред друг
Епа тогаш, слободно можам да кажам дека полово дејство на јавно место нее ИНКРИМИНИРАНО во нашиот КЗ. Така да незнам што ти е поентата. За да биде казниво ова дејствие мора да биде сторено пред некое трето лице. А НЕ само да биде сторено!

Ах маме им ебем на ентертејмент емисии кои шират невистини :cry:

Прееска со две женски се убедував дали има закон за ова, и не можам да им докажам... нишо од ебанки по плажи и слични излети во природа... :(

Зш бе морат да гледате телевизија и да вервите бе, зш, зш, зш...:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom