Тифозите од Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Vodza
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа е делот коа треба да ти кажам опинок?! Епа добро..ОПИНОК :pos2: :pos2: ајт на нифкичот :pos2: :pos2:
Ок,фала,благодарам,чао,пријатно.......:kesa::kesa:

БТВ нифкичот ме потсеќа на лилааа

Лилааа Бојан4е

Ок,фала,благодарам,чао,пријатно.......:kesa::kesa:

БТВ нифкичот ме потсеќа на лилааа

Лилааа Бојан4е

кажи искрено дека те потсеќа на дворчето твое..Кажи си не се срами,наши сме :pos2: буквата ,,Ч'' ја заменуваш со бројот ,,4'' ! боже боже..После сакаме со опинци у европа..Нема шанси! Дур градски човек не среди ништо не праиме..

кажи искрено дека те потсеќа на дворчето твое..Кажи си не се срами,наши сме :pos2: буквата ,,Ч'' ја заменуваш со бројот ,,4'' ! боже боже..После сакаме со опинци у европа..Нема шанси! Дур градски човек не среди ништо не праиме..
Ајде оди тука и види каде сум употребил 4 наместо ч....:baeh::baeh:

Brat sto se zamaras so opincive ,ladi si go vo grad i ic da ne ti cue,neka gori fiskata sred metropola :)

A bre bojan bojan, ti nogu a mozgas vaa cela rabota, a da te prasam kolku pati imas otideno so navivaci da navivas ???

Јас колку пати сум бил да навивам?! Колку што имаат прсти на нозете и рацете сите од твоја фамилија вкупно мочко еден..Него ти дали воопшто знаеш нешто за навивање и дали ти се има случено по грешка да ,,навиваш'' ?!

Јас колку пати сум бил да навивам?! Колку што имаат прсти на нозете и рацете сите од твоја фамилија вкупно мочко еден..Него ти дали воопшто знаеш нешто за навивање и дали ти се има случено по грешка да ,,навиваш'' ?!
Moze nemam mnogu pati navivano, ama odam gledam kosarka , a za mojta familija tebe da ne te bole ic k***t, barem znam deka sum cist makedonec, a ti toa nemozes da go potvrdis 100%, vrie od Albanci u sk. Moze a nametnal nekoj majka ti.

Не ги нервирајте тифозите од село кавадарци зошто се многу заебана екипа..Ептен..Ако ги наљутиме може уште вечерва да дојдат и ете ти проблем :pos2: :pos2: :pos2:

до тифозите од село кавадарци:

ДОСТА НЕ КОПИРАТЕ !
тифозите од с кавадарци се екипа снова најјаката екипа дома а може и пошироко

Moze nemam mnogu pati navivano, ama odam gledam kosarka , a za mojta familija tebe da ne te bole ic k***t, barem znam deka sum cist makedonec, a ti toa nemozes da go potvrdis 100%, vrie od Albanci u sk. Moze a nametnal nekoj majka ti.

Толку е можноста на мозокот на еден селски типац..Се брани со напад..Кога мојата фамилија живеела во Ск прадедо ти жнеел по нивите братче..За мајка ти не знам,ама сестра ти во студентски некој аеродромски мангуп ја наметнал

hahaha Бојанче :pos2::pos2::pos2::pos2:

Attachments

• haaaaaaaaahahahaha.jpg
    haaaaaaaaahahahaha.jpg
    39,2 KB · Прегледи: 39
абе бојан нека тема каде не се караш... кавадарчани беа слаби ама се подобруваат како што гледам. а ти гледи татко ти да не биде нервозен и да те пушти до 1 на излегување оти ако е нервозен ке си одиш у 11 хаха(ако не памтиш ке те потсетам).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom