Тифозите од Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Vodza
  • Време на започнување Време на започнување
а бре Бојане Бојане може да те замислам додека си го пишувал овој пост си викал во себе (леле го растурив со зборови) хаха па откога си го постирал си бил многу среќен задоволен и горд на себе немам што да ти реплицирам освен тоа дека многу се замараш ако сме село и опинци како што викаш ти не пишувај тука те тера некој да пишуваш?? јас мислам да те тера твојта потсвест глумиш лудило само ништо друго :toe::toe::helou::icon_lol:

Ме тера мојатра потсвест?! Леле колку си необрзован..Ама добро може се разбираш во навивање :pos2:

До Воџа!

Другар мноогу се ладиш со скопјаниве, остави ги малку да се одморат.:tv:

Де бе ај не се ладите толку, и така времето е кочалка уште ладење ни фале :baeh:

И потсетување.. Во периодот помеѓу орка и фени, се навиаше, и тоа доста добро, за ВВ ТИКВЕШ... Не пишите неш шо не знајте да го еб*м :tapp::tapp:

zasto be da ne se lade???
pa so majka barat tuka da pisuvaat oftoici???
otvaraat temi za gluposti za p.m. i taka natamu
epa od deneska za sekoj off-topic ke ima kloci
доста бе па ти...темава ви е украдена секако од нас скопјаните
и ти ке ми кажеш ке летале клоци
ти го собирам одамна ако те начекам ке летаат и клоци и шамари и камења и шишиња

ти го собирам одамна ако те начекам ке летаат и струмки,титки,486ките од миа кафе и по некој атанасе.

Fixed.

ти го собирам одамна ако те начекам ке летаат и клоци и шамари и камења и шишиња
:pos::pos::pos:

Не ги нервирајте тифозите од село кавадарци зошто се многу заебана екипа..Ептен..Ако ги наљутиме може уште вечерва да дојдат и ете ти проблем :pos2: :pos2: :pos2:

до тифозите од село кавадарци:

ДОСТА НЕ КОПИРАТЕ !

Не ги нервирајте тифозите од село кавадарци зошто се многу заебана екипа..Ептен..Ако ги наљутиме може уште вечерва да дојдат и ете ти проблем :pos2: :pos2: :pos2:

до тифозите од село кавадарци:

ДОСТА НЕ КОПИРАТЕ !
Добар говор

Ајде оди дркај го сеа:star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom