Тифозите од Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Vodza
  • Време на започнување Време на започнување
немаше никаков офтопик се додека домаќините на темава не почнаа. Јас започнав со пофалба а после они си забегаа од нивното. И тоа за лечење комплекси тој што си ги има нека си ги лечи ја немам никакви комплекси, барем не на провинцијалци!!:pos2:позз:salut::salut:
Значи само просерувања(јас избришав 100-тина постови во кои немаше никаква врска со кошарка, само село..град...провинцијалци и интернет кафиња)..што мајка барате да провоцирате на тема која не е наменета за вас..
Реков ќе летаат банови..па вие видете..

Е оваа ти се викат КОМПЛЕКСИ премногу ги имаш :poss: :baeh::helou:

Компекси?! лелелеле Абе да идеш да си легнеш ти а? Кој ќе ми набива копмлекси бре?! Ти и твоите опинци во мандарина боја?! Ти и твојата квази-група т.е. козари? Ти со селскиот дијалект и со аватар нафуран на ултрас-движење за кое ти појма немаш?! Ти и твоето село?! Ти и твојата реклама за грозје?! Ти и знаменцата што ги веете на секоја утакмица од фирмата што го отпушти пола село кавадарци?! Ти и шерифот?! Бар да знаеш да дефинитраш што се комплекси ама ете..Пуста желба за натпреварување со Capital City Boys

Компекси?! лелелеле Абе да идеш да си легнеш ти а? Кој ќе ми набива копмлекси бре?! Ти и твоите опинци во мандарина боја?! Ти и твојата квази-група т.е. козари? Ти со селскиот дијалект и со аватар нафуран на ултрас-движење за кое ти појма немаш?! Ти и твоето село?! Ти и твојата реклама за грозје?! Ти и знаменцата што ги веете на секоја утакмица од фирмата што го отпушти пола село кавадарци?! Ти и шерифот?! Бар да знаеш да дефинитраш што се комплекси ама ете..Пуста желба за натпреварување со Capital City Boys
:pos2::pos2::pos2: појак пост од овој немам видено до сеа. Мислам дека после него ќе разберат многу работи :pos2::pos2::pos2:

браво бојан секоја чест за постов...убаво е наведено баш како што треба....

албанче убаво ова сето овака си го впишал тука.Ако немаш никаква причина за комплекс што бараш тука на темава?Еден пост салам немаш напишано првокација до провокација.Не сум поарен ама барем у 100 поста пишувам нешто поврзано со кошарка јебига ако ништо друго.Влевам на форумот пише ТИФОЗИ ОД СКОПЈЕ не ни помислувам да влезам бидејќи не сум од ск.Си влевам директно тука.Така и вие.А не вашата тема празна никој не пишува ќе одиме ќе сериме по другите.Дали можеби имаш комплекси пошто твоето Мзт го јаде 30+ од "селскиот тим".Со центарци не се трпете сеа од коа почнаа и они да го јадат по 20+ се удруживте против нас.Абе двата тима спојте ги џабе ви е.Овие теми се за кошарка.А во поимот кошарка моментално сме каде каде подобри од вас и затоа замолчете.А за географски поими на друго место во друго време.

Де раскажини како во 2001 спиевте по скривници?:vozbud::pos2::vozbud::pos2: Или уште спиете?Од таму пишуваш?Ви ставиа нет?Бравос што се ненаправи овој Груевски за сиротињиве.Наместо безбедност компјутер а они среќни го гласат.Просто

атанасе ти си на смена у МИА Кафе ??? па јас мислев 2 ра си бил

албанче убаво ова сето овака си го впишал тука.Ако немаш никаква причина за комплекс што бараш тука на темава?Еден пост салам немаш напишано првокација до провокација.Не сум поарен ама барем у 100 поста пишувам нешто поврзано со кошарка јебига ако ништо друго.Влевам на форумот пише ТИФОЗИ ОД СКОПЈЕ не ни помислувам да влезам бидејќи не сум од ск.Си влевам директно тука.Така и вие.А не вашата тема празна никој не пишува ќе одиме ќе сериме по другите.Дали можеби имаш комплекси пошто твоето Мзт го јаде 30+ од "селскиот тим".Со центарци не се трпете сеа од коа почнаа и они да го јадат по 20+ се удруживте против нас.Абе двата тима спојте ги џабе ви е.Овие теми се за кошарка.А во поимот кошарка моментално сме каде каде подобри од вас и затоа замолчете.А за географски поими на друго место во друго време.

Де раскажини како во 2001 спиевте по скривници?:vozbud::pos2::vozbud::pos2: Или уште спиете?Од таму пишуваш?Ви ставиа нет?Бравос што се ненаправи овој Груевски за сиротињиве.Наместо безбедност компјутер а они среќни го гласат.Просто

ti si nasol da zboris za com i net... hahaha odi sokrij se !!

Браво!!! сепак, може малце да ја спуштиме топката, еве да речеме кое е најлудо нешто што го направиле Лозарите, за време на еден натпревар за својот тим..... На ФА и ЦПБ, има многу ама еве последново тепачката што беше топ тема насекаде, нормално тука се и добрите кореографии....

Се вративме и покрај се!!

Attachments

• lozari 1.jpg
    lozari 1.jpg
    8,6 KB · Прегледи: 80
а бре Бојане Бојане може да те замислам додека си го пишувал овој пост си викал во себе (леле го растурив со зборови) хаха па откога си го постирал си бил многу среќен задоволен и горд на себе немам што да ти реплицирам освен тоа дека многу се замараш ако сме село и опинци како што викаш ти не пишувај тука те тера некој да пишуваш?? јас мислам да те тера твојта потсвест глумиш лудило само ништо друго :toe::toe::helou::icon_lol:

не верувам дека ке им организираат оваа година екскурзија
е и тоа што викаш мали се шансите...аки ако идат ке гледаат да стигнат рано сабајле да не го губат цел ден у скопје....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom