Тифозите од Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Vodza
  • Време на започнување Време на започнување
Вие немате видено поубаво па сеа ви е криво се гледа од километар колку ви е криво и дркајте го на графити од други групи уште нешто ај напуштите од темата КАВАДАРЧАНИ и незнам едноставно што барате во наша тема ако ние сме селаци или незнам што???

зашо зборите у множина бе алоо!! ја ви го пофалив графитот пошто ми се свиѓаше, а на бојан пошто не му се свиѓа си дава мислење кој може да му забрани НИКОЈ

Да бе, ја живеам у Конопиште за другите не знам

Преку глава ми е да бришам офтопици и просеравања на форумот...дај лечете комплеси по болници
ILE F.A,
city park boy

Опомена пред бан...
Следниот со офтопик на темата...бајаги ќе одмара

Преку глава ми е да бришам офтопици и просеравања на форумот...дај лечете комплеси по болници
ILE F.A,
city park boy

Опомена пред бан...

Крајно време беше да има санкции воа виќе не се трпеше. Бтв го види ли текстот што го пишавме некња како ти се свиќа историјата за тифо културата у Кавадарци..:helou:

ILE F.A,
city park boy

Опомена пред бан...
Respect за ова и ако може овие туѓите графити да се избришат

а вашиот да не го брише а??:uvo:
најдобро е да се отвори тема графити и таму да се постираат сите графити(домашни и странски)

Крајно време беше да има санкции воа виќе не се трпеше. Бтв го види ли текстот што го пишавме некња како ти се свиќа историјата за тифо културата у Кавадарци..:helou:
Јас го дадов своето мислење...види си во репутациајта
Respect за ова и ако може овие туѓите графити да се избришат
Избришани..

а вашиот да не го брише а??:uvo:
најдобро е да се отвори тема графити и таму да се постираат сите графити(домашни и странски)
Нивниот се однeсува на темата...
Отвори.. нова тема за постирање графити.

ILE F.A,
city park boy

Опомена пред бан...
немаше никаков офтопик се додека домаќините на темава не почнаа. Јас започнав со пофалба а после они си забегаа од нивното. И тоа за лечење комплекси тој што си ги има нека си ги лечи ја немам никакви комплекси, барем не на провинцијалци!!:pos2:позз:salut::salut:

зашо зборите у множина бе алоо!! ја ви го пофалив графитот пошто ми се свиѓаше, а на бојан пошто не му се свиѓа си дава мислење кој може да му забрани НИКОЈ
taka e :wink::wink::wink:

Избришани..

Е браво! Зошто ги избриша?! Дека им одржав лекција како се праи графит? Па боље да видат што е НАВИВАЧКИ графит него да цртаат реклама за грозје..Така трошат и време и средства..браво секој чест админу :pusk:

Е браво! Зошто ги избриша?! Дека им одржав лекција како се праи графит? Па боље да видат што е НАВИВАЧКИ графит него да цртаат реклама за грозје..Така трошат и време и средства..браво секој чест админу :pusk:
Кој ги направи тие графити?? ти или си глуп или вежбаш за глуп кога ке направите вие графит тогаш може да зборите а сегаа :drk::drk: на нашиот :pos2::pos2: :poss:

Кој ги направи тие графити?? ти или си глуп или вежбаш за глуп кога ке направите вие графит тогаш може да зборите а сегаа :drk::drk: на нашиот :pos2::pos2: :poss:

Значи прав глуп опинок си! Каков воџа таква група-старо правило :pos2: :pos2: Па јас каде реков дека се наши?! Опинок уствари толку разликува...Ние подобро да не правиме графит ако замислата е лоша.. А ВАШАТА НЕ Е ЛОША,ОЧАЈНА Е..Боље да сте пишеле Ени мени сени,навивам за Фени може и некој денар ќе сте лапнеле (знаеме дека и вака примате) не само денари :pos2:Учете од најдобрите опинци! Провинцијалци ! :uvo:

Значи прав глуп опинок си! Каков воџа таква група-старо правило :pos2: :pos2: Па јас каде реков дека се наши?! Опинок уствари толку разликува...Ние подобро да не правиме графит ако замислата е лоша.. А ВАШАТА НЕ Е ЛОША,ОЧАЈНА Е..Боље да сте пишеле Ени мени сени,навивам за Фени може и некој денар ќе сте лапнеле (знаеме дека и вака примате) не само денари :pos2:Учете од најдобрите опинци! Провинцијалци ! :uvo:
Е оваа ти се викат КОМПЛЕКСИ премногу ги имаш :poss: :baeh::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom