Колку ви значат модните марки

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Остајте ја Ангела и вратете се на темата ок? Ако не го сторите тоа под итна и кратка постапка ја преименувам и ја ставам во општи муабети : новата тема ќе се вика ”Псевдо-гневот на Ангела” :pos:

А, и уште нешто : кој си е, каков си е - за него си е! Сите си имаме и доблести и маани и немојте да дресирате психо-профили за некој којшто го знаете само преку букви - огледајте се во огледало (попематно ќе е :wink:). Последното го реков бидејќи темава гласи колку ВИ значат а не колку ИМ значат и ЗОШТО ИМ значат модните марки на луѓето :wink: Capici?

Luge svestete se... temava ne e da pishuvame nauchni exspertizi i dijagonzi za nekoj chlen, bidejki ne prochitav nishto za temata osven trivijalnosti, iracionalnosti i prihopatija .
A po se izgleda deka ova bi trebalo da bide vo znakot: ili mislete kako NAS /moderatori posebno/ ili ne MISLETE ICH..i ne davajtelichni analizi i pretpostavki za osobi shto ne gi znaete...taka samo se doveduvate vo ochajnost
Angela si go kazha mislenjeto... a kakva e shto e toa voopshto te treba da ve interesira.. posto kolku i da e dobra so Vas dzabe e ...
Ocekuvaf vakvo nesto posto ne ni prf pat ni posleden ama Dolphin ne od tebe ..Mislef si beyound that ...

Хмммм, девојки ко ragazza и angela се top of the line доволно уникатни да се истакнат:)

Јас инвестирам во boxer-shorts, шо знам, оние Fruit Of The Loom не ми се свиѓат веќе:icon_lol::icon_lol:

ragazza напиша:
Ocekuvaf vakvo nesto posto ne ni prf pat ni posleden ama Dolphin ne od tebe ..Mislef si beyound that ...

Сега е повеќе од јасно дека поштовате марки со Ангела ... Делфин не си префинет испаѓаш од клубот, извини:(
Ајде сега назад на тема да не бришам.

Не ми значат многу, ако ми се допаѓа нештото го купувам пред се за мене, а не за другите да ми го виделе знакчето на мене... Значи не им робувам на модните марки по секоја цена, затоа што немам комплекси, но купувам ЕНЕРЏИ, МИСС СИКСТИ, РИПЛЕЈ д бесттттт
Ама највише Енерџи

Angela напиша:
ангелче мое :)

немој да бидеш гневна, гледаш ли дека имаш една зелена коцка помалку репутација од дечкото, он по автоматизам е во право. и затоа што е така еве сега од и од мене добиваш негативна репутација

срам да ти е, снобу сонобосан :pos:

свести се, и радувај се, немој да бидеш сноб :pos:

инаку на темата, јас сакам да носам марка, и само марка. особено ако е од оние попознатите. Гучи, Кавали, Фере... дома цел плакар ми е со кошули и маици од овие креатори, а оние што повеќе не ги носам најчесто ги донирам на црвен крст

Не поштувам чкарт, чкарт гардероба е за чкарт луѓе...

И сега да бидеме сериозни. Оние што немаат пари не купуваат фирмирани партали, оние кои имаат си купуваат. И тоа е тоа. Престанете да кењате како тоа ако сте виделе некое парталче од излог, макар било тоа и од 300 денари, не ве занимало и одма сте го купиле. Сте го купиле, затоа што толку пари сте имале во себе. Да сте имале повеќе, ќе бевте на шопинг низ Рим, па немаше да налетувате на такви излози... со партали од 2 кома 3 евра

Сите ние убаво знаеме како треба, ама никој така не се однесува. За тоа е форумот. За да бидеме она што всушност не сме

Фере, и ништо друго!

Џанфранко рулз!!! Уште пижамата од него ја влечкам и како нова ми е!!!

gerard напиша:
Не поштувам чкарт, чкарт гардероба е за чкарт луѓе...
Jas povremeno nosam chkart garderoba... A vo posledno vreme celo vreme nosam chkart garderoba... Ne se osekjav kako chkart chovek se do sega... Te molam za chare doktore na garderoba... Ama za start vidi neshto "popristapno" predlozi... Poshto neli ne bi sakal naednash od zaba da se pretvoram vo princ... Odnapred ti blagodaram...

Eko1 напиша:
Jas povremeno nosam chkart garderoba... A vo posledno vreme celo vreme nosam chkart garderoba... Ne se osekjav kako chkart chovek se do sega... Te molam za chare doktore na garderoba... Ama za start vidi neshto "popristapno" predlozi... Poshto neli ne bi sakal naednash od zaba da se pretvoram vo princ... Odnapred ti blagodaram...
за почеток земи сплети си некој шал, ем најевтино ќе те фати, ем ти ќе бидеш креаторот :icon_lol:

решен проблем

купи си материјалче за 300 денари, соши си сако...

друго не знам што да ти кажам. поефтино од ова - здравје

е сега како ќе се осеќаш, не е мој проблем. за мене човекот го прави гардеробата, а не форумот

gerard напиша:
за почеток земи сплети си некој шал, ем најевтино ќе те фати, ем ти ќе бидеш креаторот :icon_lol:

решен проблем

купи си материјалче за 300 денари, соши си сако...

друго не знам што да ти кажам. поефтино од ова - здравје

е сега како ќе се осеќаш, не е мој проблем. за мене човекот го прави гардеробата, а не форумот
Za pochetok ne znam da pletam (ako mozish tuka da pomognish ke ti bidam blagodaren)... A za da bidam kreator ne izraziv nekoja posebna zelba (i tuka ako pomognesh ushte poblagodaren ke ti bidam)... Ke ti dam 400 denari da imash fazla materijalche za eventualno i edno kapche da mi soshiesh da mi odgovara so "shalcheto"... Ne znam kaj ti spomnav deka sakam da pominam eVtino, no aj neka e po tvoe...
Ke treba povtorno da ti se zablagodaram shto me "prosvetli"... Jas do sega sum ziveel po kodeksot deka chovekot go pravi chovek chovekot, a ostanuva zapameten spored svoite dela... A na forum... :raz:

p.s. Moze da biram jas boja ili ke odredish se` sam?
p.s.2 Sako ne mora... Neli rekovme da ne ispadnam princ na prva... No, imaj si vo predvid za bliska idnina ako mi se dopadne "shalcheto".

од докторот

друже, јас така ги сваќам работите. пишав за тоа. кој нема пари, купува чкарт. кој има пари оди на шопинг каде ќе му текне. што сум јас крив што е така? мене она што ми е чудно е што форумов прави од некои луѓе се - само не она што се

како што кажа и офчар, јас ако имам патики од 8000 денари, а ти патики од 600 денари, кој ќе биде поголем фрарер? Ако живееш во Скопје, јас ќе бидам поголем фраер. Ради патиките. А јас сум од Скопје. Епа не сум јас крив...

jas definitivno nema da i repliciram na angela, bidejki nekoj (ke se prepoznae samiot) go stori toa pred mene...i dobi reputacija i od mene....ne sakam nikogo da navredam, no markata ne go cini covekot definitivno...a i od avion ne se primetuva koj sto marka nosi...btw pocituvam se sto e so stil obleceno, a dali e toa marka ili e bluzice od 500 den. voopshto ne e bitno...i markata ne sekogash go odreduva kvalitetot spored mene...bidejki vo mkd spored mene go pushtaat shakrtot koj na zapada ne moze da se prodade i ne smee da se prodava...eve ke primetite barem na nekoj rab od bluza ili kosula ili pantaloni deka ima nekakva gleska ili konec zabegan ili nekakvo preshivuvanje ili etiketata ne e na pravo mesto i sl. koja na prv pogled dodeka kupuvate nema da ja primetite...a na zapad ako nekoj primeti takvo neshto ima pravo da go vrati proizvodot i da mu se vratat parite...tuka ne definitivno...imam samo dve stvari marka kupeno od mkd i primetiv duri posle nekoe vreme deka ima greshki...ali neli marka se...golema rabota...imam parcinja koi sum gi kupila za mnogu eftini pari koi eve veke nekoi od niv i po 5 godini gi nosam...i kako novi se...nekogash parterot znae da kaze lele koga si ja kupi...i koga ke mu kazam deka mi e pred dve godini ne mu se veruva...
taka da toa e tolku od mene...:icon_lol:

AyPoPa ти колку год. имаш 15 или 16? Тие марки се детски

filip_sk напиша:
Ова требаше да значи дека знаеш италјански .„Capisi“?

Capisce!! OK! Сега на курофф, назад ан темата сите да не ја заклучам, избришам, почнам да се понашам, оти се ми е мрско.
Снобови.

Абе што сте се фатиле за Ангела девојчето е закон. Секој има право да прави што сака!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom