Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како тоа нема кој да преговара, и синдикатите протестираат а тие и те како имаат преговарачи.........само Куроманлис знае кое им е првото барање....негово заминување од политиката...... пробува со игнорирање да се што подолго задржи горе..... и чека нешто......
Majka i na Bakojani :pos2::pos2::pos2::pos2:
Да потсетам татко ми гол и бос качен на грбот на мојата тетка Грците им го покажаа патот од Лерин према Битола. Притоа за да докажат дека се озбилни пиромани и анархисти и фашисти ја запалија куќата со мојата стара прабаба.
Не губи време, трк во Атина да им вратиш! :wink:
Без зезање, има ли некој кој бил таму наскоро и дали има извори кои реално ја прикажуваат ситуацијата? Мене ми изгледа дека е се’ напумпано во медиумите и дека е релативно мирно односно дека целава халабука веќе нема врска.
oti imase palenje vo solun imase..zapalen bese skoro celiot centar...toa go vidov so svoi oci...Jас искрено да ти кажам уште на почетокот погледнав неколку лајфстрим камери у Солун во повеќе термини и немаше некои знаци на хаосот што го презентираат на тв. Ама ај да речеме дека се дешавало у некои други делови од градот..
da vo SOLUN zosto?Трендо ти живејш во Грција???
Онака бато...само прашвам.:helou:da vo SOLUN zosto?