Во Грција - граѓанска војна или...?

• Креатор на темата Креатор на темата trendo
  • Време на започнување Време на започнување
... ili patokaz za noviot svetski poredok

napred mladi atinjani, gordost na species-ot Homo Sapiens

Како тоа нема кој да преговара, и синдикатите протестираат а тие и те како имаат преговарачи.........само Куроманлис знае кое им е првото барање....негово заминување од политиката...... пробува со игнорирање да се што подолго задржи горе..... и чека нешто......

Чичко Буши може сега се валка од смеа...кој последен се смее...
Му се испрде во лице на Куроманлијата пред да си оди.:)

Да потсетам татко ми гол и бос качен на грбот на мојата тетка Грците им го покажаа патот од Лерин према Битола. Притоа за да докажат дека се озбилни пиромани и анархисти и фашисти ја запалија куќата со мојата стара прабаба.

Не губи време, трк во Атина да им вратиш! :wink:

Без зезање, има ли некој кој бил таму наскоро и дали има извори кои реално ја прикажуваат ситуацијата? Мене ми изгледа дека е се’ напумпано во медиумите и дека е релативно мирно односно дека целава халабука веќе нема врска.

Не губи време, трк во Атина да им вратиш! :wink:

Без зезање, има ли некој кој бил таму наскоро и дали има извори кои реално ја прикажуваат ситуацијата? Мене ми изгледа дека е се’ напумпано во медиумите и дека е релативно мирно односно дека целава халабука веќе нема врска.

Jас искрено да ти кажам уште на почетокот погледнав неколку лајфстрим камери у Солун во повеќе термини и немаше некои знаци на хаосот што го презентираат на тв. Ама ај да речеме дека се дешавало у некои други делови од градот..

el-incal-final-jodorowsky-ladronn-2.jpg

Jас искрено да ти кажам уште на почетокот погледнав неколку лајфстрим камери у Солун во повеќе термини и немаше некои знаци на хаосот што го презентираат на тв. Ама ај да речеме дека се дешавало у некои други делови од градот..
oti imase palenje vo solun imase..zapalen bese skoro celiot centar...toa go vidov so svoi oci...
izgoreni butici banki pa i celi zgradi...
potoa koga pominav odkaj centarot posle tri cetiri dena od seto toa ne se poznavase nisto ...kako so nekoja magija da gi popravija site steti...

Па дај детален опис бе!! Реално колку штета има, што се случува сега и тн. .....

Група од околу 80 анархисти ја нападнале со камења полицската патрола во центарот на Атина,која минувала пред болницата “Евангелизмос”, кадешто се наоѓа на лекување бугарката, која беше полиена со солна киселина во вторникот вечерта. според полицијата анархистите се собрале пред болницата во знак на поддршка на претседателот на Атинскиот сојуз на чистачите и домашните помошници Константина Кунева, која се лекува во болницата и е во критична состојба со можност да го изгуби видот, и со невидени изгореници по телото.

Исто така стрелано е по вагоните на меѓуградската железница во реонот на атина . Пукано е во возови кои се движат на линија Атина - Киато.

Запалени коли, меѓу кои е и службениот автомобил на гејски зам.министер Ставрос Колојанис, во центарот на Јанина.
space.gif
space.gif
space.gif
space.gif

Во Солун денес наново нереди, фрлани се гасни бомби во канцелариите на Нова Демократија. Нанесени се големи материјални штети, а повредени немало.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom