Комитите ги истепаа Вардарци

Никој од вас не знае како им е на Комити,за цело коленичење и понижување кроз годиниве тој автобус требало да лета низ Стража у еднек директ,а на нашиот голем спортски подржувач да му се набие динамит у гс

Од сево ова, Трифун ке излезе невина офца како и секогаш! :tapp:

А дома си се смеат со посраниот му син...кузнае колку пари свртеле и колку ги допуниле сметките.
Јас како што знам, Трифун не ги платил старите долгови на Вардар. Нема дадено 500.000евра на Циментара за случајот со Васовски. И еден куп други долгови кој ги оставаа Брацо, Таско и други слепци.

Не иде така тоа. На Балканов никаде неможеш да уплатиш македонско првенство...а особено не сингл. Тоа може(ше) само во Спорт Селектор(Трифунова кладилница), али Труфун не е глуп да овозможи уплата за наместен натпревар па да има милионска испалта/загуба. :)
Со превземањето на кладилница, трифун влегува во мрежата на наместени натпревари. Никој незнае точно како дејствува тоа, али претпоставувам дека македонско првенство има во Афричките земји(највеке навлечен народ на кладилници), и најголеми местачи во Светот...и така си разменуваат информации за местени натпревари и си врти пари.

-

Он топик:
Сватете дека комити сами си ги финансираат гостувањата. Никој не ги тера на тоа да...али они не идат да за играчите, туку заради љубовта кон клубот. Знам дека никој ненавлечен на фудбалот неможе да го разбере тоа. Моабетот ми беше, покрај тоа што сами идат по македонијава, уште да им се најдат посрани фудбалери кој ке им го уништуваат клубот.
Значи овој проблем не е од вчера. Ова трае веке со години наназад. Само што се погоди баш денеска да "експлодираат"
Можеш во спортлајф има македонско првенство...:helou:и до некаде ги поддржувам комитите за ова што го направија..,можеби е лошо звучи ама од оправдани причини е направено...преку глава им се....

Можеш во спортлајф има македонско првенство...:helou:и до некаде ги поддржувам комитите за ова што го направија..,можеби е лошо звучи ама од оправдани причини е направено...преку глава им се....
Баш мене најде да ми кажуваш ? :)

Иди уплати сингл, речиси секоја утакмица е блокирана. Кога ке имаш профит, јас ке те частам.

@Gokso
Неофицијално е газда од лето. А пред некое време во јавност излезе како газда на спорт селектор.
Јас бар не сум сигурен дека Труфун ја земал кладилницата во летото. Можеби некој друг, а Трифун од пред некое време.

Неможе сингл да се играат и може само по една утакмица на ливче.
Инаку ги подржувам комитиве за инцидентов бидејки стварно го претераа фудбалериве,а тие што само мрчат не осетиле како е да се сака некој клуб

Можда ова е премногу радикално, ама редно беше да им се даде дознаење дека ниту Вардар почнал со нив, ниту ќе заврши. Ставете се само на местото на навивачите на Вардар кои секој натпревар го оставаат грлото на трибините, и гледаат како се понашаат играчите кон вардаровиот дрес.

Инаку ги подржувам комитиве за инцидентов бидејки стварно го претераа фудбалериве,а тие што само мрчат не осетиле како е да се сака некој клуб
Нормално, знаеш што значи да одиш на стадион и да навиваш за некој клуб. Неможе таа љубов да се спореди со пратење на клубот пред телевизија. Затоа многу не го сфаќаат потегот. Инаку минатата недела беа предупредени , но они пак си продолжија.

Тоа ти е МАКЕДОНСКА работа бе.па после зашто немало навивачи на стадионите

Абе момци и девојки од првата страна, немате поим што се случува во Вардар па пишувате произволно. Верувајте, ако јас како антиагресивец велам дека заслужија да бидат тепани, тогаш вие пресметајте до каде е отиден бесот на Комити.
Плус, мислам дека не ги тепале, само го искршиле аутобусот. Али опиноков Трифун каков дебил е... па Милко каква шупачка изјава дал...

Наместо и двајцата да се занимаваат со интервјуа за Комити како навиваат и што прават после утакмица, нека се позанимаваат околу бодовната табела, да видат на кое место сме. Милко Ѓуровски прв на листата за клоци, метафорично ајде нека биде, ама надвор од Вардар!

Абе момци и девојки од првата страна, немате поим што се случува во Вардар па пишувате произволно. Верувајте, ако јас како антиагресивец велам дека заслужија да бидат тепани, тогаш вие пресметајте до каде е отиден бесот на Комити.
Плус, мислам дека не ги тепале, само го искршиле аутобусот. Али опиноков Трифун каков дебил е... па Милко каква шупачка изјава дал...

Наместо и двајцата да се занимаваат со интервјуа за Комити како навиваат и што прават после утакмица, нека се позанимаваат околу бодовната табела, да видат на кое место сме. Милко Ѓуровски прв на листата за клоци, метафорично ајде нека биде, ама надвор од Вардар!
А што изјавиле Трифун и Милко?

Пушти одма канал 5. После рекламиве ке има и ќе ги слушнеш изјавите

А што изјавиле Трифун и Милко?

Трифун у стил Името Вардар го поддржувам, ама навивачите не. А Милко, демек, и покрај тоа што водевме 1-0 Комити навиваат против Вардар. Уствари нема везе, играчите се како мрцини, а комити скандираат у стил ако изгубите ќе ве шинеме :) шо можда не е најбољи психолошки пристап, али да кажеш дека навиваат против Вардар треба морон да си.

А реков Милко надвор, пошто Вардар со неговото доаѓање почна да паѓа. И тоне, и тоне... не знае да ги мотивира изгледа играчите. Истата постава во секоја друга екипа игра фантастично, Вардар, 5 натпревари по ред не можеше гол да даде...

Вардар беше синоним за фудбал во Македонија. А сега е синоним за корупција и неправилно водење на еден тим.
Не верувам дека комитите сакале нешто против играчите на Вардар да постигнат.
Вака веројатно сакале да го искажат револтот поради неуспесите и валканите работи на тимот за кој навиваат.

Овие па новинариве ги прашуваат само лицава од раковоството да дадат изјави за случајов. Што не ги прашаат Комитите зашто го искршиле автобусот. А и да кажат овие од раковотсвото на Вардар глуви се.
А не ги истепале сигурно, не се против фудбалерите.

Не сум за насилство ама ова што им се случи е повеќе од заслужено.
Па и на тимови како Рома и Барселона ова им се има случувано.
Само знак на револт кон оние што го понижуваат брендот на Вардар. Комитите само си го бранеа она што е нивно.

Милко вика дека овие луѓе не биле вистински навивачи...па тој ли најде да збори, он ли е вистински тренер...со најдобрите играчи во лига не успеа победа да оствари 10 натпревари, ни М од мотивација не успеа да внесе во тимот.
И малку им е.
Нека си одат сите кои немаат почит кон Вардар...и Трифун и Милко и било кој фудбалер.

Респект за Комити

Од такви шупаци пропадна и фудбал и све кај нас, па затоа не ни гледам ни пратам, а комитиве треба на плоштад да ги бесат таквите апаши, е богами ќе одам и јас да фрлам некое шише, камен, било што...малку е тоа што демолирале автобус...сепак јас мислам дека овие барабиве ги заболе дали некој оди и во лето и во зима на градски да се дере и да навива за тимот што го сака, битни се парите што се перат и што се вадат, за комити и остали ги заболе и тоа како :wink:

хахаха абе како причините непознати кога сите ги знаеме, плус имаше препукувања уште пред почетокот на натпреварот, а и цел натпревар комитите навиваа против вардар со пароли ние секаде ве следиме вие вака ни враќате губите и тако даље така да убаво им направиле на стража, само штета што не се случи тоа во кичево пред стадион па да се посмеев малку :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom