Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш во спортлајф има македонско првенство...:helou:и до некаде ги поддржувам комитите за ова што го направија..,можеби е лошо звучи ама од оправдани причини е направено...преку глава им се....Од сево ова, Трифун ке излезе невина офца како и секогаш!
А дома си се смеат со посраниот му син...кузнае колку пари свртеле и колку ги допуниле сметките.
Јас како што знам, Трифун не ги платил старите долгови на Вардар. Нема дадено 500.000евра на Циментара за случајот со Васовски. И еден куп други долгови кој ги оставаа Брацо, Таско и други слепци.
Не иде така тоа. На Балканов никаде неможеш да уплатиш македонско првенство...а особено не сингл. Тоа може(ше) само во Спорт Селектор(Трифунова кладилница), али Труфун не е глуп да овозможи уплата за наместен натпревар па да има милионска испалта/загуба.
Со превземањето на кладилница, трифун влегува во мрежата на наместени натпревари. Никој незнае точно како дејствува тоа, али претпоставувам дека македонско првенство има во Афричките земји(највеке навлечен народ на кладилници), и најголеми местачи во Светот...и така си разменуваат информации за местени натпревари и си врти пари.
-
Он топик:
Сватете дека комити сами си ги финансираат гостувањата. Никој не ги тера на тоа да...али они не идат да за играчите, туку заради љубовта кон клубот. Знам дека никој ненавлечен на фудбалот неможе да го разбере тоа. Моабетот ми беше, покрај тоа што сами идат по македонијава, уште да им се најдат посрани фудбалери кој ке им го уништуваат клубот.
Значи овој проблем не е од вчера. Ова трае веке со години наназад. Само што се погоди баш денеска да "експлодираат"
Баш мене најде да ми кажуваш ?Можеш во спортлајф има македонско првенство...:helou:и до некаде ги поддржувам комитите за ова што го направија..,можеби е лошо звучи ама од оправдани причини е направено...преку глава им се....
Нормално, знаеш што значи да одиш на стадион и да навиваш за некој клуб. Неможе таа љубов да се спореди со пратење на клубот пред телевизија. Затоа многу не го сфаќаат потегот. Инаку минатата недела беа предупредени , но они пак си продолжија.Инаку ги подржувам комитиве за инцидентов бидејки стварно го претераа фудбалериве,а тие што само мрчат не осетиле како е да се сака некој клуб
А што изјавиле Трифун и Милко?Абе момци и девојки од првата страна, немате поим што се случува во Вардар па пишувате произволно. Верувајте, ако јас како антиагресивец велам дека заслужија да бидат тепани, тогаш вие пресметајте до каде е отиден бесот на Комити.
Плус, мислам дека не ги тепале, само го искршиле аутобусот. Али опиноков Трифун каков дебил е... па Милко каква шупачка изјава дал...
Наместо и двајцата да се занимаваат со интервјуа за Комити како навиваат и што прават после утакмица, нека се позанимаваат околу бодовната табела, да видат на кое место сме. Милко Ѓуровски прв на листата за клоци, метафорично ајде нека биде, ама надвор од Вардар!
А што изјавиле Трифун и Милко?