Жени со силиконски гради

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување
pa ako navistina nekoja ima mali gradi togas neka stavi silikoni

Јас обожавам преголеми гради од оние што аплата изгледаат неприродни. Некако ми го прават ќеифот. Само кај нас не сум видел некоја да си стави такви.

абе природно си е природно бе.......али неам ја нишо и протви силикони така да
свеједно е.......ако мислат дека им требаат силикони нека стваат:smir:

Глупости живи (барем за мене) :toe:
Какви силикони,треба да знаеме да го цениме тоа што го имаме бре.Природно си е природно,а и башка заради никој кретен на светов не би стаила силикони.:tapp:
Ако ме сака,нека ме сака таква каква што сум,не со пластика во мене.:kesa::nesvest:
i bez sminka,i bez silikonski gradnik,zategac za zadnik,bez skapa farbana frizura,i bez cela taa kozmeticka masinerija?ili samo bez silikonski gradi?

Глупости живи (барем за мене) :toe:
Какви силикони,треба да знаеме да го цениме тоа што го имаме бре.Природно си е природно,а и башка заради никој кретен на светов не би стаила силикони.:tapp:
Ако ме сака,нека ме сака таква каква што сум,не со пластика во мене.:kesa::nesvest:
ќе видиме душо што ќе правиш ете утре некој што го сакаш ти рече сакам силикони да ствиш јас ќе платам ќе речеш не?

I don't think so ......
Немој да ми морализираш тука ќе те прифател итн,познавајќи го голем дел од женската популација
прво не би одбила бесплатен третман за убавина или корекција за да изгледа подобро
второ ако саканата личност рече сакам ние одма еве душо

сеа за темва би пригфатила било начин на корекција на формата на градите барем кај мене ,не личат на ништо

ќе видиме душо што ќе правиш ете утре некој што го сакаш ти рече сакам силикони да ствиш јас ќе платам ќе речеш не?

I don't think so ......
Немој да ми морализираш тука ќе те прифател итн,познавајќи го голем дел од женската популација
прво не би одбила бесплатен третман за убавина или корекција за да изгледа подобро

сеа за темва би пригфатила било начин на корекција на формата на градите барем кај мене ,не личат на ништо

Да не нема да речам не?! Извини,ама ако ти би се сложила јас не би.Убаво си напишав се таму и си стојам целосно на тоа.:smir:

I don't think so ......

Ќе речам не!
Ако јас сметам дека сум убава и готово бе зашто да ставам силикони??? Едно е јас да сакам и да го замолам партнерот за подршка, ама партнерот да ме моли да ставам силикони неееееее бе. Ќе речам не. Или ме сакаш ваква или не мора да ме сакаш. Јас правам операција не он!
Убавината е релативна како прво, како второ на 50 години маж ми и да ми плати 10 операции јас пак нема да сум како студентка :icon_lol: Како што тој нема да е типац ипол така и од мене не може да очекува манекенка на 50 години. Операциите колку што го разубавуваат човекот, толку и негативно делуваат и со нивно претерување човекот личи на изопачена кукла.
Оправдувам операции поради некој недостаток или проблем клемпаво уши, голем нос, премала уста и сл, ама ставање на силикони, ботокс, колаген сум против.

Еве само еден пример за прекрасна девојка која сеа е чудовиште.
Беше секс симбол, сеа личи на грда кукла.
il_bel_viso_di_nina_moric_ad03.jpg

Club+Campari+Campari+Calendar+2009+Red+Carpet+G4wibljSs2pl.jpg

А еве ја порано лепотица
Nina%20Moric.JPG

Почна со усните, а сеа на човек не личи!!!

Ова силиконов се разградува во почва?
Хахаха... можам да замислам како ќе изгледаат скелетите што археолозите ќе ги копаат за... 5-6 века :D

:pos2::pos2: Кој сака да му ја местам Карлеуша во задгобниот вечен живот?
Нема потреба ако одам на вселенско сафари со нејзе ќе и експлодираат цицките.

...barem nemaat gajle takvite, u sluchaju brodoloma...:pos2:

Немам ништо против тие жени, секој си прави тоа што мисли дека ќе му ја зголеми самодовербата :smir:

Zivotna zelba mi e da si stavam silikoni i toa najgolemi sto postojat.:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom