Жени со силиконски гради

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување
незнам дали ви текнува али јас би сакал место силикони да ставаат од оние балоните со брашно што ги имаше пред неколку години од кои се правеа форми, за да можам да се занимавам после .... хахахах шаламала али природно си е природно
A da ne sakas mnogu ti!!!daj ne lupaj ziti majka i sto treba i sto ne treba podobro kuti od kolku da treses od rakav.

незнам дали ви текнува али јас би сакал место силикони да ставаат од оние балоните со брашно што ги имаше пред неколку години од кои се правеа форми, за да можам да се занимавам после .... хахахах шаламала али природно си е природно

Ако сакаш па глина или пластелин да им стават, фигурички да си праваш. :pos2:

By the way, silicon sucks. Природно си е природно.

Абе и природно и силиконско важно убаво да е.

A da ne sakas mnogu ti!!!daj ne lupaj ziti majka i sto treba i sto ne treba podobro kuti od kolku da treses od rakav.

незнам зошсто толку се возбуди али само на шала го кажав тоа :):) инаку извинете ако кашав нешто погрешно:):):) PEACE&LOVE:helou:

Мужи, џабе се трескате од земја дека природно си било природно, коа кога и да видите некоја со силиконка одма се разнебидувате...
Значи природно да ама големки, подигнатки..
Е ако нема такви, силиконите се совршена замена за истите, ибашка трипол кеиф ви праат, машки е да се признае!:smir:

Toa so stavanjeto silikoni e zabegana rabota. Samo iskompleksirani zeni mozat da go napravat toa. Pa dobro be kako moze da se igra so toa sto ti go dala prirodata. I uzasna e pomislata deka vo sebe nosis strano telo. Nikoj normalen ne bi go napravil toa.
Gi opravdumam takvite operacii samo kaj zenite koi imale rak na dojka. Ali folirantkite zdravi pravi se stavaat pod noz, kako moze da se opravda toa?

Мужи, џабе се трескате од земја дека природно си било природно, коа кога и да видите некоја со силиконка одма се разнебидувате...
Значи природно да ама големки, подигнатки..
Е ако нема такви, силиконите се совршена замена за истите, ибашка трипол кеиф ви праат, машки е да се признае!:smir:
mene me privlekuvaat silikonite,jas kazuvam ne se mislam ni najmalku.a inaku da,poveke sakam prirodni gradi ubavo oformeni,podignati,stegnati,ama za toa treba devojkata kako prvo da ima prirodno golemi gradi,a posle da se utepa od vezbanje(zasto postojat takvi vezbi),a raka na srce devojlkite kaj nas ne se raspolozeni za tolkav napor,taka da silikonite se vtori na spisokot.i pocesta varijanta.

...никад не би стаела силикони..нема шансе..па и да сум рамна ко даска(за среќа не сум) не би направила..
..инаку секој си има свој вкус..и баш ама баш ништо не би рекла за оние кои имаат силикони...се знае шо е најубоо ..од самата мајка природа дадено:helou:

a koja devojka denes go pocituva toa sto e dadeno od prirodata?sto ima prirodno na denesnive devojki?ako ne stavate silikoni stavate potpunki na gradite,nosite wonderbra gradnici i sl.tocno ,najubavo e toa sto go dala majkata priroda,ama zasto ne go pocituvate toa?koja devojka denes barem malku lici na toa sto i go dala majkata priroda?ili drugoto treba da go zanemarime,i samo za gradite vazi deka prirodata sto dala?

Ако некогаш имам потреба би направила зголемување на градите али не со силикон, ми се допага новиот метод, (ти вадат масно ткиво од друг дел на телото,и ти го ставаат во градите) ем корисно ем сигурно:baeh:

Ne bi ja ubeduval curata da stavi silikoni...ne
No ona ako saka bi je podrzal...
I bi uzival u niv...
Tova sekako...

Силикон е многу корисна работа незнам зошто тука некои го напаѓаат :toe:

ако многу ја сакаш женската ке научиш да живееш и без нејзините
страсни и убави силикони

ипак тоа е нивна работа дали ке ставаат или не

иако секој маж би гласал ЗА:nesum:

Ако некогаш имам потреба би направила зголемување на градите али не со силикон, ми се допага новиот метод, (ти вадат масно ткиво од друг дел на телото,и ти го ставаат во градите) ем корисно ем сигурно:baeh:
исто мислење делиме

Немора да значи. Силиконот е стерилен и многу постојан, а масното ткиво иако твое сепак може организмот да го препознае како туѓо тело и да проба да го отфрли со што пак компликации :nenene::nenene::nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom