Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i bez sminka,i bez silikonski gradnik,zategac za zadnik,bez skapa farbana frizura,i bez cela taa kozmeticka masinerija?ili samo bez silikonski gradi?Глупости живи (барем за мене)
Какви силикони,треба да знаеме да го цениме тоа што го имаме бре.Природно си е природно,а и башка заради никој кретен на светов не би стаила силикони.
Ако ме сака,нека ме сака таква каква што сум,не со пластика во мене.:kesa::nesvest:
ќе видиме душо што ќе правиш ете утре некој што го сакаш ти рече сакам силикони да ствиш јас ќе платам ќе речеш не?Глупости живи (барем за мене)
Какви силикони,треба да знаеме да го цениме тоа што го имаме бре.Природно си е природно,а и башка заради никој кретен на светов не би стаила силикони.
Ако ме сака,нека ме сака таква каква што сум,не со пластика во мене.:kesa::nesvest:
ќе видиме душо што ќе правиш ете утре некој што го сакаш ти рече сакам силикони да ствиш јас ќе платам ќе речеш не?
I don't think so ......
Немој да ми морализираш тука ќе те прифател итн,познавајќи го голем дел од женската популација
прво не би одбила бесплатен третман за убавина или корекција за да изгледа подобро
второ ако саканата личност рече сакам ние одма еве душо
сеа за темва би пригфатила било начин на корекција на формата на градите барем кај мене ,не личат на ништо
ќе видиме душо што ќе правиш ете утре некој што го сакаш ти рече сакам силикони да ствиш јас ќе платам ќе речеш не?
I don't think so ......
Немој да ми морализираш тука ќе те прифател итн,познавајќи го голем дел од женската популација
прво не би одбила бесплатен третман за убавина или корекција за да изгледа подобро
второ ако саканата личност рече сакам ние одма еве душо
сеа за темва би пригфатила било начин на корекција на формата на градите барем кај мене ,не личат на ништо
:pos2::pos2: Кој сака да му ја местам Карлеуша во задгобниот вечен живот?А кај си видел силикон да се распадне?Вечни ќе останат и градите и усните.
Нема потреба ако одам на вселенско сафари со нејзе ќе и експлодираат цицките.:pos2::pos2: Кој сака да му ја местам Карлеуша во задгобниот вечен живот?
Zivotna zelba mi e da si stavam silikoni i toa najgolemi sto postojat.:nesvest: