Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ова требаше да ми го промени мислењето и да изјавам дека би ставила силикони..?Ова се однесува за девојките:Многу би сакал да ви го слушнам/прочитам мислењето кога ке станете на 30 и кусур години( брчки,целулит,виснати гради.....) многу ми е интересно како ке размислувате тогаш :smir:
Финтата е што секоја втора има цицки ко Анџелина. Лош пример.Оххх беее колко сте наивни ц ц ц. Да бе никој не сака да стави силикон а сите сакаат да бидат како Angelina Jolie :uvo:
Финтата е што секоја втора има цицки ко Анџелина. Лош пример.![]()
Од мојата наивна пубертетлиска душа ти се извинувам, ооо, тотално развиена машка индивидуо.Да лош пример ако зборуваме само за цицки.Погоре мислев општо за се.( незнам зошто се мачам да докажам некои работи на девојчиња во пубертетот кои сега почнуваат да се развиваат.... my bad)
Да иам прилика, би ставила силикони на градите.
Шут ми.![]()
Како можеш да мрзиш некој што го гледаш прв пат во живот или го гледаш на ТВ ?Gi mrzam onie koi sto stavaat PREGOLEMI silikonski gradi, i sakaat da izgledaat ko napumpani i tolku vestacko, no nekako gi razbiram onie na koi sto stvarno im se potrebni (ako se ramni kako daski), pa togas da stavat silikoni ama so normalna velicina da ne preteruvaat,da ne bodat oci.