24Kitchen

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.545
Поени од реакции
8.700
Се мислев темава да ја пишам тука или во темата за телевизија ,ама се одлучив за тука пошо покоментиран е овој дел .

320px-24Kitchen.png

Телевизија за гурмани и оние кој сакаат да готват .Телевизијата е од фирмата Фокс коај ги има добро познатите телевизии Fox ,Fox Life Fox Crime,Fox Movie.National Geographic ,Nat geo wild и други
24kitchen.rs

Која емисија ви се допаѓа од тие што ги има на оваа телевизија?

logo.png

Покрај телевизијата ,српската верзија имаат и интернет бесплатно списание Best Food кое започна да излегува август ова лето :)
bestfood.rs

Богами еден од ретките што ги гледам на тв а да не е спорт. Милина е да ги гледаш како готват. Ми се допаѓаат сите до еден, ама најмногу холанѓанецот Рудолф (y)

Најмногу го лајкам тој италијанецот кој многу тропа глупости додека готви, не знам како му беше името. (y)

Доста добри совети сум собрала од овде, така да кој има желба и време за готвење, нека си гледа. Топло му препорачувам.

Иначе лошо е да гледаш кога си гладен, многу лошо.:place:

А да. И никако трудниците да не гледат, има работи кои готват, а ги нема кај нас. За да не се настрват, не за друго... :noze:

Предобар канал, што често ме става во депресија.:D
Меѓу омилените ми се Џејми Оливер, бугарката Јолисима, и една холанѓанка што готви од свежи продукти што ги има во својата бавча - ич не ми текнува како се вика.
Незаменлив е и Ентони Бордејн, кој иако не готви, обожавам да го гледам како јаде.:D

Мене ми го укинаа каналов и уште не можам да преболам :( No reservation на Ентони ја следев фанатично, без ниедна секунда да пропуштам. Човекот е апсолутен закон. Веројатно може да се најдат неговите емисии по нетов, али поголем ми беше ќеифот кого го гледав по закажана програма заедно со сите други :D

Џејми си го сакам уште од времето кога го даваа по нашиве локални канали. Поколоритно cooking show немам видено :) Све е шарено и сочно и вкусно и прекрасно, све - дури и работите што не ги јадам.

Рудолф го гледав повремено, ама не ми правеше многу кеиф.

Единствен проблем со 24Kitchen е што после гледањето, не ми се јаде ништо од тоа што имам дома :P

Незаменлив е и Ентони Бордејн, кој иако не готви, обожавам да го гледам како јаде.:D

No Reservation, стварно е незаменлив Ентони..
Значи не можам да го гледам, ако неам јадење до мене.. Е толку иштав ми прајт..
И Џејми го гледам нормално.. Другиве ми се досадни..

No Reservation, стварно е незаменлив Ентони..
Значи не можам да го гледам, ако неам јадење до мене.. Е толку иштав ми прајт..
И Џејми го гледам нормално.. Другиве ми се досадни..

Типот има најдобра професија на свет, ем шета околу светот - ем јаде и пие!

На мајка ми омилениот канал :ROFLMAO: Некни и на дигиталната кај нас го пуштија...
Не е лош ми се чини има и Џејми Оливер и тој Хрватот не знам како се вика ок ми е.

1098009_515339288545660_966555868_n.png

Oвие двајца највише ги гледам ,иако и повеќето од тоа што готват и не јадам многу . Одмара очи емисијата со Љубомир Станишиќ ,гледаш убава природа и места ,ем гледаш и готвење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom