EXIT 09

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
ja ne sum upaten a planirame so drugari da idam.. moze malce podetalni informacii od koga do koga e kako ide sve smestaj ova ona koj nastapue, cena , prevoz, i najbitnoto MALOLETNI sme :)

www.exitfest.org

Цело инфо за настапи и слично...

Смештај

Расч'чкај малце :wink:

А ако сте сите малолетни, forget it, барем додека не станете полнолетни, или пак да ве земе некој на одговорност :icon_lol:

Мислам дека може преку агенција, ама ќе мора твоите дома да ја ополномоштат (ама прво треба да се провери дали некоја од нашиве агенции ќе организираат превоз до таму заедно со влезници и смештај). :)

значи ако не сум полнолетен нишо ?:S:S:S

Мислам дека може преку агенција, ама ќе мора твоите дома да ја ополномоштат (ама прво треба да се провери дали некоја од нашиве агенции ќе организираат превоз до таму заедно со влезници и смештај). :)

Може, агенција Југотон :)
Ќе си отидеш со мама и тато на нотар, двајцата ќе си потпишат едно пусулче на кое се согласуваат да ти одиш на Егзит, ќе ти платат карта превоз шо ти треба и ќе те испратат на 8 вечерта или 9 сабајлето со воз-бус накај Нови Сад :)

Може, агенција Југотон :)
Ќе си отидеш со мама и тато на нотар, двајцата ќе си потпишат едно пусулче на кое се согласуваат да ти одиш на Егзит, ќе ти платат карта превоз шо ти треба и ќе те испратат на 8 вечерта или 9 сабајлето со воз-бус накај Нови Сад :)

А Југотон не организира превоз до Нови Сад како што организираше до Инџија кога беше Туборг Грин Фестивал?! :)

Диџејски ѕвезди на денс-сцената за „Егзит“
4849BD3F8B65204EB316373E988AAE03.jpg

Денс-арената на годинашниот фестивал „Егзит“ ќе биде збогатена со настапите на уште 11 светски диџеи. Со свои сетови ќе се претстават познатите имиња како Ерик Прајдз, Адам Бејер, Стив Анџело, Себастијан Ингрос, Пол Вулфорд, Стив Лоулер и Рибут. Годинашната концепција на денс-арената, за одбележување на десеттиот „Егзит“, според организаторите, ќе биде единствена појава на светската диџеј-сцена, а сетовите што ќе може да се слушнат од 9 до 12 јули ќе бидат вистинска реткост на современата електронска сцена.

значи ако не сум полнолетен нишо ?:S:S:S

А Југотон не организира превоз до Нови Сад како што организираше до Инџија кога беше Туборг Грин Фестивал?! :)

Организира. Само цената не ја знам зашо мене превозот преку Југотон ми е 0.00 денари

Епа топ ондак.. ке ме ополномоштат моите ко шо праат за сите екскурзии у странство:vozbud::vozbud:

ЗНАЧИ ИПАК ИДЕМЕЕЕЕЕЕЕЕ:helou::helou::helou::baeh::baeh::baeh:

Скрпи едно 50че колку за карта, се останато е авантура...теее еб*ате Македонците, ко да не знаете да се журкате :icon_lol:

Не дај боже да има пак таква организација....:pos:
Што слушам, ова ќе било последна година exit да се одржува на тврдина...?

Диџејски ѕвезди на денс-сцената за „Егзит“
4849BD3F8B65204EB316373E988AAE03.jpg

Денс-арената на годинашниот фестивал „Егзит“ ќе биде збогатена со настапите на уште 11 светски диџеи. Со свои сетови ќе се претстават познатите имиња како Ерик Прајдз, Адам Бејер, Стив Анџело, Себастијан Ингрос, Пол Вулфорд, Стив Лоулер и Рибут. Годинашната концепција на денс-арената, за одбележување на десеттиот „Егзит“, според организаторите, ќе биде единствена појава на светската диџеј-сцена, а сетовите што ќе може да се слушнат од 9 до 12 јули ќе бидат вистинска реткост на современата електронска сцена.

LAME LAME LAME!

Златни SubFocus, Chase&Status , The Prodigy! Cypress Hill...

Ах...

Не дај боже да има пак таква организација....:pos:
Што слушам, ова ќе било последна година exit да се одржува на тврдина...?

Затоа само карта, превоз во сопствена режија :icon_lol:
Него, околу тврдината...од сигурносни причини може локацијата на фестивалот да се промени догодина, прибидејќи прејакото озвучење до некаде ги попушта и оштетува ѕидините и сличниот инвентар и репертоар на тврдината, па поради безбедносни причини, а и поради зачувување на тврдината како споменик на културата и иден начин за понатамошна заработка на пари во вид на музејски прошетки и сл., организацијата размислува да го преземе тој најверојатен чекор...

btw Лили Ален ќе настапи на 9ти вечерта...топоваќе :)

leeeeeleee majkeeeeeee prodigy bi4e krvi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom