EXIT 09

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Не пробувајте да внесувате ништо нагоре. Детален претрес прави српското МВР.

Или оставете кај мене комотно :icon_lol: btw јас најдов карта за 3030 денари [нека пукнат душманите освен Точкест]...

Или оставете кај мене комотно :icon_lol: btw јас најдов карта за 3030 денари [нека пукнат душманите освен Точкест]...

Па толку е само карта у југотон:)
0 ден. Превоз
1550 Камп
3030 Карта:)
my.php

уште да имав 18 години и моиве да беа малце посвесни за моите потреби Филип ќе идеше на егзит,вака тешко =(
а ептен ми се иде

Јас сеуште сум во размислување ама сега имам матура и 300 глупости така да ако одам излеа ќе се изгорам со поголема цена на карта ама ок нема гајле за тоа:wink:

Јас сеуште сум во преговори и убедувања со моите, ама се надевам дека ќе ги убедам (а имам и еден потенцијален сопатник). :)

За неупатени :

Hint : за тие што планираат камп - само во случај доколку е преместен горе лево од тврдината или пак ако нема Енглези :icon_lol: во спротивно земете си приватен смештај, јбг не е најисплатливо, ама сигурно е (кога ќе пристигнете ве напаѓа толпа од луѓе кои ви нудат разноразни понуди, а меѓу нив не може да нема нешто привлечно и со нормална цена).

Tip : пазете се од џандармерија, тресат ко луди на секој чекор.
btw митаџии се сите :icon_lol:

За неупатени :

Hint : за тие што планираат камп - само во случај доколку е преместен горе лево од тврдината или пак ако нема Енглези :icon_lol: во спротивно земете си приватен смештај, јбг не е најисплатливо, ама сигурно е (кога ќе пристигнете ве напаѓа толпа од луѓе кои ви нудат разноразни понуди, а меѓу нив не може да нема нешто привлечно и со нормална цена).

Tip : пазете се од џандармерија, тресат ко луди на секој чекор.
btw митаџии се сите :icon_lol:

Идење у приватен смештај на EXIT не е хард кор, тоа е калуѓер:)
Ја само чекам да дојде тој дн, све је спремно (Шатор, врејчулче, столче триножче и два пара чорапи :))

Потврдено е дека и The Prodigy ќе настапат пак на Exit оваа година и тоа на 12 јули.:vozbud::vozbud:

Луѓе бе, милост со имињава кои ќе дојдат на ЕЏИТ.
Тешко дека ќе спечалам пак 300 евра вишок до почетокот на Јули. Мишн импасб’л би било акредитација :(

Тучкес. Камп е за ха-це луѓе. Смештај е за оние кои веќе се инвентар на тврдината и почнува да им смета прашината, грдите енглези и слично.

п.с. има и убави англичанки
п.п.с. или се со дечко или се лезбејки :pos:

ja ne sum upaten a planirame so drugari da idam.. moze malce podetalni informacii od koga do koga e kako ide sve smestaj ova ona koj nastapue, cena , prevoz, i najbitnoto MALOLETNI sme :)

АААААААуауауауААУАУауауауа:vozbud::vozbud::vozbud:

Само домашниве животни се проблем! аааааааааАААААА! Ако не одам ќе си каснам од левиов тестис.

Иди и касни си :baeh:
photo14p.jpg

Чекам уште точкест да ја стави сликата шо му е на фејсбук, тајната вечера... со картата.

едит, еве го.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom