EXIT 09

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Лелеее *кубе коси*..нот..
Сеа дури булетот, мајку му..:nerv:
За 5-6 дена го испуштам..пу беее..
А Моби, ах Моби..
Another proof thаt life isn't far!
Бар за Burning Man да бев тука..ебте среќата ебате..

Оф топик сум знам, ама се настрвив за Exitov и нацки! Морав да испукам нервоза...
Ах анасана..:pishtoldz

незнам дали ке имам време да одам

Конечно некоја новост и за метал стејџот на Exit:))

Британскиот дум метал бенд My Dying Bride ќе настапи на Еxit фестивалот на 10 јули.Ова е во склоп на нивната турнеја во која го промовираат својот десети студиски албум "For Lies I Sire"..

Chase and Status и остала DNB компанија, тс тс тс тс....у стилот на шмизлите EXIT wait for meeeeeee

Америчкиот ну метал состав Korn ќе настапи на главниот стејџ на 10 јули на Exit фестивалот кој се одржава од 9 до 12 јули.Бендот има издадено 8 албуми а моментално работи на деветиот студиски албум кој ќе биде издаден до крајот на 2009.
Значи стварно оваа година Exit ќе биде нешто посебно.

4580 денари се првите 100 карти. Комплет со превоз камп и остали добрини:)
Деновиве идам да си купам

Идемо рекордс брат4е...

Америчкиот ну метал состав Korn ќе настапи на главниот стејџ на 10 јули на Exit фестивалот кој се одржава од 9 до 12 јули.Бендот има издадено 8 албуми а моментално работи на деветиот студиски албум кој ќе биде издаден до крајот на 2009.
Значи стварно оваа година Exit ќе биде нешто посебно.

Поштуем шо поштуеш...:icon_lol:
А јас од оваа година ќе почнам да се осеќам ко составен инвентар од тврдината :pos:
ае дечки, си ја у новом саду...

Треш метал бендот Death Angel (deathangel.com) потврди на нивниот официјален сајт дека ќе насптапи на Exit фестивалот:vozbud::vozbud:

Не се зајбави? Кај ги има картиве јас сум од Струмица. Ако најдам со некој повозрасен да одам секак ОДАМ.

Абе мене ми е за Корн бе, леле ке полудеам само во живо да ги слушнам. А има некоја си анкета за повикување на бендод Корн во Македонија отворив тема ама заклучиле га.
Еве ви линк:
http://eventful.com/performers/korn-/P0-001-000007385-6/demand

Ако сакате ве молам гласејте па ако биде нешто нека биде ...

My Dying Bride ке бидат исто. У кој дуќан има карти?

Југотон, погоре иам пишано и цена за први 100 карти. 4850 денари со превоз :)
После тоа ќе бидат 4850 без превоз, Јуни ќе бидат 5000 и кусур скоро 6000 барем така ми кажа бачкото од Југотон

А бива ли еден ден да се оди, само на еден настап ?? Или тешко мора цел фестивал да си ? Ако си планирал веќе да одиш?

Јас лани бев само на еден ден. Специјално за SHY-FX.
Еве ја темата за ланскиот EXIT. 16тото мислење опишувам како си поминав за еден ден.

Ама сепак и за ваква авантура ќе ви требаат барем 150 евра. Поточно околу 50 евра карта за 1 ден, исто толку и за патни трошоци ќе ви се фати. И нешто да се изеде, испие...
Нови Сад со цени е ко Скопје, додека на тврдината е дупло отколку во градот.
Не пробувајте да внесувате ништо нагоре. Детален претрес прави српското МВР.

Јас лани бев само на еден ден. Специјално за SHY-FX.
Еве ја темата за ланскиот EXIT. 16тото мислење опишувам како си поминав за еден ден.

Ама сепак и за ваква авантура ќе ви требаат барем 150 евра. Поточно околу 50 евра карта за 1 ден, исто толку и за патни трошоци ќе ви се фати. И нешто да се изеде, испие...
Нови Сад со цени е ко Скопје, додека на тврдината е дупло отколку во градот.
Не пробувајте да внесувате ништо нагоре. Детален претрес прави српското МВР.

Само што се вратив од Југотон:) 4580 денари Пакет Аранжман:) Карта, Камп, Превоз.
Дукументите спремни уште да дојде EXITот и идемо рекордс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom