Не пробувајте да внесувате ништо нагоре. Детален претрес прави српското МВР.
Или оставете кај мене комотно
 btw јас најдов карта за 3030 денари [нека пукнат душманите освен Точкест]...
 btw јас најдов карта за 3030 денари [нека пукнат душманите освен Точкест]...Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не пробувајте да внесувате ништо нагоре. Детален претрес прави српското МВР.
 btw јас најдов карта за 3030 денари [нека пукнат душманите освен Точкест]...
 btw јас најдов карта за 3030 денари [нека пукнат душманите освен Точкест]...Или оставете кај мене комотноbtw јас најдов карта за 3030 денари [нека пукнат душманите освен Точкест]...

во спротивно земете си приватен смештај, јбг не е најисплатливо, ама сигурно е (кога ќе пристигнете ве напаѓа толпа од луѓе кои ви нудат разноразни понуди, а меѓу нив не може да нема нешто привлечно и со нормална цена).
 во спротивно земете си приватен смештај, јбг не е најисплатливо, ама сигурно е (кога ќе пристигнете ве напаѓа толпа од луѓе кои ви нудат разноразни понуди, а меѓу нив не може да нема нешто привлечно и со нормална цена).
За неупатени :
Hint : за тие што планираат камп - само во случај доколку е преместен горе лево од тврдината или пак ако нема Енглезиво спротивно земете си приватен смештај, јбг не е најисплатливо, ама сигурно е (кога ќе пристигнете ве напаѓа толпа од луѓе кои ви нудат разноразни понуди, а меѓу нив не може да нема нешто привлечно и со нормална цена).
Tip : пазете се од џандармерија, тресат ко луди на секој чекор.
btw митаџии се сите

)
)

Потврдено е дека и The Prodigy ќе настапат пак на Exit оваа година и тоа на 12 јули.

АААААААуауауауААУАУауауауа

АААААААуауауауААУАУауауауа
Само домашниве животни се проблем! аааааааааАААААА! Ако не одам ќе си каснам од левиов тестис.

Иди и касни си :baeh: