Дечки ве замолувам кој е поинформиран да ми каже што мисли околу мојава ситуација.Пред две години бев во USA преку Work&Travel програмата.Имавме некои проблеми околу сместувањето,18 души седевме во еден стан и условите беа за никаде.Се правеа многу забави и имаше оштетено некои работи.По некое време,го викнаа газдата и повеќето ѓи избркаа.Во договорот стоеше сума од да речеме 2400 долари што треба да се платат за смештај ама беа разделени на секоја недела по 200 или така нешто.Е сега на крај дел од нас не седеа толку многу за да стигнеме до таа сума од 2400,и си заминавме без да го платиме остатокот.Тоа би било 200-300 долсри плус.Сега сакам пак да одам во Америка преку друга програма па ме интерсира дали е можно да ми прават проблем за виза заради ова.Оти знам дека уште почетокот кога стигнавме таа вештерката што беше одговорна зс нас ни кажа дека се што ке направеме без разлика добро или лошо,ке биде евидентирано во базата на податоци и ке влијае врз тоа дали ке ни дадат виза или не.Што мислете дали би можело да дојде до такво нешто?