Најдобар интернет според вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Пепи
  • Време на започнување Време на започнување
Кабел нет според мене и тој интернет го користам добар е мн ги иам користано разни нети куба и мн други ама кабел нет ми е најдобар сеа пишувате кој ви е вас најомилен.:)

Јас па мислев има еден интернет, оно да ти имало разни нети :kesa:

Јас имам MAX Adsl 100, и сум ПРЕзадоволен :) Брзината му е од 3-4 mbps па до 6-7..

ADSL на телеком е прв....а после него одат он нет,и кабловските....затоа што он нет и компанија зимаат линија од Телеком,ако телеком им прекине интернет,ќе немаат и ќе чекаат да дојде:vozbud:.ама они си прават кампања демек независни биле,не е монопол,вака-нака....и приватните бензиски се самостојни,ама зимаат гориво од монополот-ОКТА....е исто е и ова....

ADSL на телеком е прв....а после него одат он нет,и кабловските....затоа што он нет и компанија зимаат линија од Телеком,ако телеком им прекине интернет,ќе немаат и ќе чекаат да дојде:vozbud:.ама они си прават кампања демек независни биле,не е монопол,вака-нака....и приватните бензиски се самостојни,ама зимаат гориво од монополот-ОКТА....е исто е и ова....

Грешка си дуо ехтрем пакетот на он нет е самостоен и воопшто не е зависен од телеком единствено е што ги користат каблите на телеком бидејки нели ние си ги продадовме и побарај малку на форумов за дуо ехтремот :salut:

Грешка си дуо ехтрем пакетот на он нет е самостоен и воопшто не е зависен од телеком единствено е што ги користат каблите на телеком бидејки нели ние си ги продадовме и побарај малку на форумов за дуо ехтремот :salut:
така нека биде:wink:

Телекабел сеа за сеа е добар и добро ме служи.За другите незнам но многу ги фалат On.Net,T-home...:toe:
:salut:

според мене адсл од т-хоум е најбрз и квалитетен, само шо грижата за корисници 080012345 е ужас, ништо не знај, и единствена маана му е тоа што откако ќе се надминат мегабајтите, премногу се намалуват брзините 64/64. :toe: а и кабелскиот интернет не е лош

Според мене најдобар е duo extreme од On.net бидејќи даваат најголема брзина и неограничен интернет.

Баш сум ги користел адсл на мтнет и кабелски од кејбл тел....неам коментар, сега за сега, адсл на мтнет дефинитивно :wink:

Edinstven konkurent na Telekomot e NEOTEL bidejki koristi svoja bezicna mreza.Site ostanati provajderi koristat mreza na Telekomot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom