Пијан(а) си? Изнапишувај се тука за да ти се смееме! :)

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Наташа напиша:
Кога ве читам се глупости до глупости правите кога сте пијани.Тогаш зошто пиете?:raz:

Јас не пијам не ми е слатко така да кажам,а на сила непијам:ne:
Кога ке се собереме тогаш сите ке ве испопијам и ке ви дадам пиво со цевка:pos: :pos:
kakov e toj zivot bez alkohol ko u manastir da si

kojoti напиша:
kakov e toj zivot bez alkohol ko u manastir da si
А морам ли да пијам за животот да ми биде интересен?Ми горчи,ми лути и шо на сила да пијам?Мене и без пијалок ми е животот интересен.

Или треба да се напијам насила да ми е лошо,да повракам,да ме боли главата само и само да сум кул.Не фала.

п.с. немам ништо против тие шо пијат.Но некогаш ми смета мирисот на џибра.:pov: :pijan:

Наташа напиша:
А морам ли да пијам за животот да ми биде интересен?Ми горчи,ми лути и шо на сила да пијам?Мене и без пијалок ми е животот интересен.

Или треба да се напијам насила да ми е лошо,да повракам,да ме боли главата само и само да сум кул.Не фала.

п.с. немам ништо против тие шо пијат.Но некогаш ми смета мирисот на џибра.:pov: :pijan:

Sex,drugs and rock 'n roll
I got a feeling down in my soul
Sex,drugs and rock 'n roll
Your never too young your never too old

Im sick and tired of your excuses
Can't deal with living anymore
I'll give you reasons to continue
While you lie writhing on the floor

I'll wash away your lies
And have you hypnotized
There'll be no compromise today
I'll share your life of shame
I think you know my name
I'll introduce myself today

I'm the demon alcohol
Demon alcohol
I'll get you

ти се крева улицата и те удира по нос[/quote]

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

koa sum pijan ako nosam bela maica odma stanuva kafeava
-na site okolu mene im jadam govana
-najjak sum
-za da me otreznat me "galat" so samari, a ja na toa se smeam ko lud

Им треба 45 минути да напишат смс порака или ми даваат на мене јас да ја напишам

auuu koga sum pijana zaboraviv da gi spomnam moite sms...utre denta ni ja nemozam da gi skontam...bibe znae najdobro :)

doti4nata напиша:
auuu koga sum pijana zaboraviv da gi spomnam moite sms...utre denta ni ja nemozam da gi skontam...bibe znae najdobro :)

jeeeeeeeeeeee :)
mici definitvno tvoite sms, treba da se vo top 10 za dokaz deka ste pijani :pos:

јас имам една од типот 'носи ја дома, ке ја убијат нејзините'

уште не знам што значи

ahaaaaaa...ako postoi temava posle nova godina kje imas i primerok da im pratis da vidat na sto lici toa :)

imam i sega :D
vo logovite so tebe, ima najmalku 10 poraki so sum ti gi pisala za da mi gi objasnis sto znacat

Dimitarc напиша:
јас имам една од типот 'носи ја дома, ке ја убијат нејзините'

уште не знам што значи

crkni be ti,baska da si bil trezen kje ja svatese...valjda :pos:
a koa bilo toa ustvari?!

ja koga sum pijana neznam kaj sum,zboram i so treba i so ne treba,se smeam na se i svasta,drdoram,maltretiram,bram uste za pijenje i ponekad za jadenje....nevozmozna sum togas zamor ziv

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom