N
n/a
Гостин
Ја сам ја... Јеремија.Ко сам ја! Ко си Ти! :pos2:
А ти си бугар што се прави на македонец.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам ја... Јеремија.Ко сам ја! Ко си Ти! :pos2:
Кај можам да го најдам филмот ``Vidimo Se U Citulji`` ???????
не да не е тачен..идиот е...и уште се шири тој идиотизам меѓу народот[zEUs];1899794 напиша:Имаш посебна тема за побаруање за филм
Инаку овја Кристијам Голубович не е тачен со еден збор да не трошим појче![]()
абе бате тоа е секогаш имало мафиаши и порано и сега само сите не се дигаат како негоне да не е тачен..идиот е...и уште се шири тој идиотизам меѓу народот
сајтовите ги прават негови љубители,Ако толку сакате да се дивите на некој мафијаш, прочитајте за Пабло Ескобар. Човекот е зверка, единствено него го поштувам другиве се уфурани клошаришта. За тие шо незнаат дури и претседателот на Колмубија нишо не му можел па му нудел примирје, овој се мајтапел со него, Американците со години го брка....
А некој у претходните постови убаво пиша прав мафијаш не се замара со сајтови и не става вакви слики и песни од Фифти сент, типов е обичен ропак, и е идол на некои такви ко него сокапани
Зато они ке и земат да читат Вест за едно грабнување од Габриел Гарсија Маркес и ке видат кој е и шо е ЕскобарАко толку сакате да се дивите на некој мафијаш, прочитајте за Пабло Ескобар. Човекот е зверка, единствено него го поштувам другиве се уфурани клошаришта. За тие шо незнаат дури и претседателот на Колмубија нишо не му можел па му нудел примирје, овој се мајтапел со него, Американците со години го брка....
А некој у претходните постови убаво пиша прав мафијаш не се замара со сајтови и не става вакви слики и песни од Фифти сент, типов е обичен ропак, и е идол на некои такви ко него сокапани
Немам посебна тема за пребарувајне филм zEUs, темава е Кристијан Голубинович, а за филмов прашав зш Кристијан Голубинович глумит во филмов![]()