Кристијан Голубович

• Креатор на темата Креатор на темата klimeasterix
  • Време на започнување Време на започнување
naslovna_fotka4.jpg

Ова не е он?

дал фуфо и тоа одбрана елита нинџа и остала банда без команда. па картел и Б2 :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:иначе човекот сака да најде издавач за својата трилогија што е во процес на пишување. затоа дојде уствари. драчево мирковци и останата скопска околина би требало да биде среќна со овие вести

Велешани отворија тема за некој шо направил 30-40 000 €....овој колку има направено у време на 80тите години:toe:

за типов прв пат слушам(читам) и многу ме потсеќа на Чика Куре......не знам зашто:tapp: дали тој у тој филм е влезен!!!! свашта!!!!

Тој до него од десна страна,малце во офсајд гледа или така ми се чини:tv:

naslovna_fotka4.jpg

Д****ва десно од него не помина на Hi5 ремет еднаш?

Е сеа го јадеме....

NOT!
И што кажа сеа? Ќе го јадеме и од долу NOT? Зеленко ли сакаш сега? Ај ќе ти дадам ако ти е за тоа само не се глупирај :pusk:

И што кажа сеа? Ќе го јадеме и од долу NOT? Зеленко ли сакаш сега? Ај ќе ти дадам ако ти е за тоа само не се глупирај :pusk:

Ох иронија, иронија.... Него не е темава за тоа туку за твојот излега херој.

Слушам во Автокоманда бил, со Нинџа нешто бизниси праел. Така ми кажа другар еден, а ми кажа и за во Б2 што бил, во ВИП делот седел, незнам курови дворови :)

Шо сакате коментирајте за него.Можеби малку е одлепен ама сепак е човек со СРЦЕ ... :zver:

п.с (Пазете да не ја види темава кога ќе излезе од затвор, ќе си имате проблеми не за друго:):) )

Излезен е и во Скопје е....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom