Кристијан Голубович

• Креатор на темата Креатор на темата klimeasterix
  • Време на започнување Време на започнување
Јајте гомна за човекот ама тој си го изживеал своето...у такви услови во кој што живеел тоа му се чинело правилно решение...

Јајте гомна за човекот ама тој си го изживеал своето...у такви услови во кој што живеел тоа му се чинело правилно решение...

Живти све! А во негово време не постоеле факултети, немало театри и кино сали, немало книги а? Кое е тоа негово време? Камено доба?!

Органски не можам да поднесам вакви размислувања, поготово за вакви луѓе...

Живти све! А во негово време не постоеле факултети, немало театри и кино сали, немало кино сали а? Кое е тоа негово време? Камено доба?!

Органски не можам да поднесам вакви размислувања, поготово за вакви луѓе...
Два пати си пишал кино сали :)
До кај е сликата бе?

Ne se site mrtvi, poveketo se..ama ima i dosta faci od "vidimo se u chitulji" so se zivi.
само кристијан е жив другите сите се мртви пола се убиени додека се снимал видимо се у читуљи

Шо е финтата со тоа ''Vidimo se u citulji''?:) Ај некој да објасни нешто повеќе...:)
документарен филм за ганговите на српската мафиа има како интервјуа така нешо зборат

Темава не е за во Чек дис аут... ама ај кога сте ја ставиле нека ви личи.
Кај можам да го најдам тој филм кој глуми во него добар е?:)
не глуми никој снимани се онака ај утре ќе ти дадам линк
Ко сам ја! Ко си Ти! :pos2:
аутоматик пуца сам

Два пати си пишал кино сали :)
До кај е сликата бе?

Ма остај ми се спие :) на книги мислев, се поправив. :smir:

Сликата утре...капнат сум сеа очи ми се затвараат

Еднаш Чак Норис го погледна Кристијан Голубовиќ неубаво. Еднаш!!!!

само кристијан е жив другите сите се мртви пола се убиени додека се снимал видимо се у читуљи

документарен филм за ганговите на српската мафиа има како интервјуа така нешо зборат

не глуми никој снимани се онака ај утре ќе ти дадам линк

аутоматик пуца сам

Site se mrtvi a pola se ubieni?

Koa ti kazuvam deka ne se site mrtvi ne se site mrtvi ebate,ne te lazam, ako sakash po iminja ke ti gi navedam koj se ostanati zivi, ne se mnogu sekako,nekolku se,ali Golubovic e naj picka od niv zaso se sheta so 40 dusi okolu nego pa zatoa najvishe go znaat.

Site se mrtvi a pola se ubieni?

Koa ti kazuvam deka ne se site mrtvi ne se site mrtvi ebate,ne te lazam, ako sakash po iminja ke ti gi navedam koj se ostanati zivi, ne se mnogu sekako,nekolku se,ali Golubovic e naj picka od niv zaso se sheta so 40 dusi okolu nego pa zatoa najvishe go znaat.
кои се живи ајде кажи ??од тие шо учествуваа во филмот кои се живи ајде чекам ??

кои се живи ајде кажи ??од тие шо учествуваа во филмот кои се живи ајде чекам ??

Zeljko Rutovic,Buca Manojlovic,Dragan Nikolic Gagi,Nenad Brankovic ,zvani "coravi Nena ",jak kriminalec od Zvezdare,onaj momak ,ko ji 1000 puta kaze razumes.Buca al Capone,VLADAN KONTIC KONTA ,SRDJAN KACAVENDA ,MIODRAG MIJA BASKALOVIC.

Zeljko Rutovic,Buca Manojlovic,Dragan Nikolic Gagi,Nenad Brankovic ,zvani "coravi Nena ",jak kriminalec od Zvezdare,onaj momak ,ko ji 1000 puta kaze razumes.Buca al Capone,VLADAN KONTIC KONTA ,SRDJAN KACAVENDA ,MIODRAG MIJA BASKALOVIC.
за болдираните не се сеќавам дека учествуваа во видимо се у читуљи
тие "поглавните" се убиени кнеле,бојан банович,горан вукович,ромео савич,михајло дивац,аркан

тие "поглавните" се убиени кнеле,бојан банович,горан вукович,ромео савич,михајло дивац,аркан

Znaci ne se site ubieni,znaci sum u pravo zaso i ja kazav deka "poveketo" se ubieni,inace ne po glavnite,samo arkan i knele se faci od tie so gi navede....Tuku zaebi muabetov..klosharishta od prv do posleden.

Mi se sere ko go gleam intervjuto na Golubovic od zatvorot..on kopilj nashol da soli pamet,on ke ja educira mladinata da ne piela kokakola da piela sok od portokal,pacer glup,imal bogato semejstvo a zemal da ograbuva banki,idiot.

Потрошна роба,од неколку ранга.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom