TpH_Bo_OkO
Трноризец
Ако се испоубијат за што би збореле средношколци што Ране филмот го знаат ко Брзај брзај прваче
Ко сам ја! Ко си Ти! :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се испоубијат за што би збореле средношколци што Ране филмот го знаат ко Брзај брзај прваче
Има нешто убаво и позитивно во овој контекстКо сам ја! Ко си Ти! :pos2:
Golem K*Rличен шофер му бил на Аркан
и мислам дека Аркан е кум на Голубович
Ко сам ја! Ко си Ти! :pos2:
Го знаат, ама не го разбираат...Ако се испоубијат за што би збореле средношколци што Ране филмот го знаат ко Брзај брзај прваче
Дечките сакаат да живеат опасен гангстерски живот ама не ги пуштаат од дома ете затоа:pos2:.Никогаш не сум можела да сватам зошто некои луѓе им се восхитуваат на вакви типови.
Зашо откако ќе видат пиче ќе сватат дека има поубава работа од така наречени колачи недопечени, крадци на културата во тренерки облечени.Никогаш не сум можела да сватам зошто некои луѓе им се восхитуваат на вакви типови.
Српски документарен филм за гангстери, го имав ама го избришав оти немаше добра снимка.Шо е финтата со тоа ''Vidimo se u citulji''?Ај некој да објасни нешто повеќе...
![]()
Има нешто убаво и позитивно во овој контекст
Знам ја ко си ти, ти си Виклер Скај емси
Ептен е добар. Возрасни мажи со мозок на 3 годишни деца.Темава не е за во Чек дис аут... ама ај кога сте ја ставиле нека ви личи.
Кај можам да го најдам тој филм кој глуми во него добар е?![]()