Зошто девојките секогаш вeлат дека се неискусни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Најискрено, зш. машките најмогу од се сакаат да слушнат, ,,Ти си ми прв,, , затоа!

Не е точно ова, мал процент на девојќи лажат...а и необично е во темава што коа читам се мисли на скоро сите девојќи...како и да е можам да одвојам 15 посто сто лажат а останатите можда тоа го кријат али тоа не е лажење..како и да е и мене не ми е јасно зш кријат баш нека пише некоја таква за да ни образложи....:nesvest::nesvest:

Затоа што машките се палат на самата помисла дека се поискусни од девојките. Тоа е, духот на учителите Кирил и Методиј е присутен до ден денес.

Сепак, разочарувањето доаѓа по чинот, кога сфаќаме дека девојката е таа која не’ поднаучила нешто :smir:

a be zasto,zatoa sto se niz drzavava e samo farsa,tuka (najcesto) site maski se jebaci,a site zenski nevini...
a inaku ima i takvi pa koi se pravat poiskusni i od Dzena Dzejmeson,...slabo nekako se naoga sredina,t.e. nekoja normalna koja ne glumi...

Затоа што машките се палат на самата помисла дека се поискусни од девојките. Тоа е, духот на учителите Кирил и Методиј е присутен до ден денес.

Сепак, разочарувањето доаѓа по чинот, кога сфаќаме дека девојката е таа која не’ поднаучила нешто :smir:
e kako ne be...se profesorki po seksualno vospituvanje setaat niz gradov...:)

Најискрено, зш. машките најмогу од се сакаат да слушнат, ,,Ти си ми прв,, , затоа!
pa ne bi rekol bas deka e taka,mozebi koga se raboti za nekoja od 15-16 godini,ama na 20+ jas licno bi se prasal zasto dosega nikoj ne sakal da ja legne,t.e.bi se prasal sto e problemot so nea...:):smir:

Затоа што една девојка никогаш не може да стекне доволно искуство..
Секогаш има нешо ново :icon_lol:

Па ако си каже колку искуство има реално-ќе има етикета на курва, а тоа-не е убаво.
Затоа е поарно да си ќутиме и да се праиме невињачки:)

Тоа сакаат да го слушат мажите.
Им пречи `искуството`.

Инаку не сум лажела,нема потреба од тоа,ме знае подобро и од самата себе.

Тоа сакаат да го слушат мажите.
Им пречи `искуството`.

Инаку не сум лажела,нема потреба од тоа,ме знае подобро и од самата себе.
zasto tolku slabo gi poznavas mazite?
oni ne sakaat nisto da cujat,sakaat da osetat(i ne bi rekol deka sakaat da osetat neiskustvo)

zasto tolku slabo gi poznavas mazite?
oni ne sakaat nisto da cujat,sakaat da osetat(i ne bi rekol deka sakaat da osetat neiskustvo)
Па ти послабо ги познаваш од мене:pos2:
Јас ако не си забележал зборувам за оние што се малку или повеке заљубени,а ти секогаш зборуваш за мажи-женкари.

Заљубен маж не сака да чуе за искуството,зошто одма почнува љубомората.

Па ти послабо ги познаваш од мене:pos2:
Јас ако не си забележал зборувам за оние што се малку или повеке заљубени,а ти секогаш зборуваш за мажи-женкари.

Заљубен маж не сака да чуе за искуството,зошто одма почнува љубомората.
:pos2:hehehhe a be ajde,ne zezas?spored muabetive tvoi poslabo od tebe ni teoretski ne bi bilo mozno,a ne pak prakticno.hehehhee
znaci onie sto se zaljubeni(ne znam samo kako bi se zaljubile uste pred i da gi zapoznaat)mora da bidat lazeni od devojkite za nivno dobro?hehehehe a be ne zezaj ako nekoja devojka kazuva deka e neiskusna ,(vo najgolem slucaj)go pravi toa samo poradi nea samata,a ne poradi nekoj drug:toe:,...:)
za boldiranoto,a sto e so zaljubena devojka?ona da ne uziva da slusa za seksualnite iskustva na deckoto koj go saka?i nikako nema da stane ljubomorna?ne bi rekol bas....hehehehheee

И ја викам дека сум неискусен, за ако сјебам да ми се прости (:

Или втор си ми и не сум многу искусна, кога технички е неизводливо првото. Не дека ние не можеме да познаеме по тоа каква е во акција, ама најчесто веруваме во тоа што ни одговара. И така.

:pos2:hehehhe a be ajde,ne zezas?spored muabetive tvoi poslabo od tebe ni teoretski ne bi bilo mozno,a ne pak prakticno.hehehhee
znaci onie sto se zaljubeni(ne znam samo kako bi se zaljubile uste pred i da gi zapoznaat)mora da bidat lazeni od devojkite za nivno dobro?hehehehe a be ne zezaj ako nekoja devojka kazuva deka e neiskusna ,(vo najgolem slucaj)go pravi toa samo poradi nea samata,a ne poradi nekoj drug:toe:,...:)
za boldiranoto,a sto e so zaljubena devojka?ona da ne uziva da slusa za seksualnite iskustva na deckoto koj go saka?i nikako nema da stane ljubomorna?ne bi rekol bas....hehehehheee

А ти од каде толку сигурен за нејзиното искуство?
И со ова родов и менување во прашање....

Моето искуство воопшто не е битно,ни теоретското ни практичното.
Е сеа јас велам дека ти не ги познаваш мажите,само оној дел што се слични на тебе:pipi:

Сам го потврди тоа што го кажав јас-ако почне да се зборува за `искуството`тогаш веке доаѓа љубомората и караниците.

Хм,па и било машко или женско да е,нема одма да каже колку има искуство.
Замисли запознаваш женска,правите муабет околу дечковци,мувања,секс и пример таа ти каже дека има околу 20-30 секс партнери...и што ке си помислиш ти???(ебате курвата)
А доколку ти каже спротивно???(ммм,убава е)

е сега да ти направам услуга да не ги менуваш улогите и да пишуваш,замисли си обратно и одговори си сам:smir:

оти стварно не сум искусна што да го лажам ли сега....ќе ме открие по однесување...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom