- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 2.165
- Поени од реакции
- 58
da be mi imaat kazano taka...i jas normalno si prasav:"Vecerva?"А ако каже дека и е втор?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da be mi imaat kazano taka...i jas normalno si prasav:"Vecerva?"А ако каже дека и е втор?![]()
Едноставно помислата дека е троа поискосна, создавања кај нас илузија на тоа дека она повеќе нееееееееееее е чиста. Знаеш одма низ глава поминуваат мислите абе кој знае што се не и праевел тој, како ја ширел и клецал, ја остаил расчепена, можеби е подобар моето големо ЈАС, едноставно отворен материјал е она. Па кога од бистрата водичка ќе се напијат неколку душичиња, водичката повеќе не е бистра и нејзината вредност паѓаааааа.![]()
На пример јас кога ќе видам некоја бивша девојчица со друг, одма иронично се подсмевнувам и си викам леле да знае овој шо сум и праел, нема да ја гледа со исти очи, капиш?![]()
И од причина што машкото его за се први и најдобри да бидат евентуално мора да биде задоволено, се разбура тука се надоврзува и природно наметнатото послабо влијание на жената да одлучува и спротистави, единствено им останува да лажат. Овај мислев душичиња сте бе, на крај краева не сте вие криви што природата не ви подарила муда, па мора да лажете сега. ЉОЉ!![]()
Interesno, ne mnogu smesno, a bajagi of topik!da be mi imaat kazano taka...i jas normalno si prasav:"Vecerva?"
Па и ти си имаш некаква си балканска логика чим таквите машки ги нарекуваш фраери а искусните женски курви.
(тука не те спомнувам директно, колку да не ме криво сфатиш)
Фраер и курва се измислици на модернизмот. Чист сајенс фикшн.
oo izvini a minimalec што ти значи втор?или прв ме збуни о0
плус може некои брзо учат јеботе
страста чуда праи али ај сите очекуваат невина значи да лежи ко труп у кревет :back: