Мислев дека си доволно интелигентен за да ја разбереш мојата реплика за да во иднина не поставуваш такви глупави прашања, ама коа се работи за дел од интелектуалното крило на ДПМНЕ, којзнае по кој пат грешам.
vancevtodor.
Бидејќи двапати прашуваш за работи кои за мене се длабоко навредливи, ете јас ќе се обидам да ти нацртам и читко да ти одговорам, а со тоа да ја анулирам твојата неспособност за крајно неразбирање на прости, и просто-проширени реченици.
Како прво морам да ти напоменам термините "вунени времиња", "кожни мантили" и "козњак", ми се општо непознати поими,(но од прилика ми е јасно што сакаш да кажеш) така да иако ги одбегувам твоите детективски демагогии со кои го давиш форумов.....во првиот пост ти одговорив не оти си ми многу симпатичен.....туку од чиста култура што бев повикан да дадам коментар.
Како второ. Твојата желба да наметнеш некому некакво неславно минато, само затоа што е културен па одговара по форуми на секакви имбицили....е еден голем малограѓански и неинтелектуален потег од твоја страна, кој само го одсликува твојот карактер кој е веќе проанализиран.
Пази сега добро.
Тврдам дека никој....ама тотално никој од мојата фамилија, барем до петто колено, не може да се поврзе со некакви "вунени времиња" и "кожни мантили". Грубо изнесениот напад, го отфрлам со надеж дека можеби ќе ти текне, каква тежина има твојата "Јавно изнесена клевета".