Маја Петрушевска

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
vo telo e katastrofa,a be gi sirnala li ovaa nekogas svetskite manekenki?
А што треба да е анорексична?

Маја е дефинитивно меѓу највисоките манекенки кај нас. Повисока е од 1.80 и слаба е
за разлика од овие што се пријавуваат на мис и по избориве...хмм највисоката беше 1.73...катастрофа:S

Маја е дефинитивно меѓу највисоките манекенки кај нас. Повисока е од 1.80 и слаба е
за разлика од овие што се пријавуваат на мис и по избориве...хмм највисоката беше 1.73...катастрофа:S
inaku kate Mos e visoka 1.69 cm,kolku za informacija,i aj vidi gi modfelkite na Victorija's secret,pa kazi dali se slabi,ili barem vidi ja Billiana Yotovska(koja ima epten ubavo telo)
i sto so toa 1.80,kosarka ke igra,uste 15-ki stikli i ke bide kolku 1.95,i partner na pista ke treba da i bide Jao Ming

inaku kate Mos e visoka 1.69 cm,kolku za informacija,i aj vidi gi modfelkite na Victorija's secret,pa kazi dali se slabi,ili barem vidi ja Billiana Yotovska(koja ima epten ubavo telo)
i sto so toa 1.80,kosarka ke igra,uste 15-ki stikli i ke bide kolku 1.95,i partner na pista ke treba da i bide Jao Ming
Алоооооооооооооооооооо
Македонија е ова не е Викторија сикрет

Алоооооооооооооооооооо
Македонија е ова не е Викторија сикрет
a znaci sega vaka,izvini,znaci razlicna e ubavinata na teloto vo RM i na drugite mesta,a inaku Biliana Yotovska e bugarska manekenka,da gi spomneme i devojkite od Models,Ivana i slicnite,ubavina e ubavina ili ja ima ili ja nema,a ne Makedonija e ova,pa aj zatoa e najextra.e pa ne bi se soglasil.
na toa telo sto go ima neka dodade uste edno godina-dve vezbanje vo teretana so fitness instruktor pa ke pravime muabet,vaka,so vakvo celosno opusteno telo prepolno so salo i celulite bez ni malku oblikuvani muskuli:nenene:

Девеес втора ?????? ЊТФ ?Ова како да има 50 години,дај бе чоек сестра ми е 90та и си личи за чупе од нејзина возраст море и помала...1.81 лелелелееееееееееее :nenene:За в кревет супер е ама за манакенка незнам...

E STVARNO NE E ZA FOTOMODELKA A MNOGU DALEKU E OD MANEKENKA NIKAKVA E :toe::nesum::salut:

Oваа да не беше таа некоја многу млада мисица, што ја имаше по ексклузиви, по Вест дека демек била нашата Наоми Кембел? Зошто имаше една што се форсираше многу, имаше и тема на Кајгана за неа, некаде во мода и убавина. Се сеќавам многу беа критикувани нејзините родители.

не, Фрос не е таа. :) Таа е Ивона Кировска (од наше маало :icon_lol: ) која беше Мото убавица лани.И не и дадоа титула на Наоми, туку на Адриана Лима :pos2: Патем, девојкава сеуште е неписмена, па не да вршат споредби со според неа т.н. Андријана Лима :tapp: Ете видете сами на линкот од нејзиниот хи5 подолу како и се именувани албумите :)
И да, беше критикувана, како и нејзните родители бидејќи и дозволиле да се слика за Вест речиси гола на 15 годишна возраст :tapp: :nesvest:
Еве ја `фамозната` :
%7BB22A386E-6947-4BD3-A0C5-A6030B934109%7D_ivona-2.jpg
%7B71C4D7EC-E3BF-43B0-8CBD-0A025FE9C67A%7D_moto-2.jpg
ivona_kirovska.jpg

http://hi5.com/friend/p118438041--IVONA_kirovska--html

Ќе изумам да напоменам во врска со нејзините пропорции..Некаде, прочитав дека тежи 49 килограми?!?! Мене ми изгледа малку по-полничка за разлика од нормалните пропорции на еден модел.

Инаку, Маја Петрушевска отсекогаш не ми се допаѓала. Нема некоја убавина, телото и е просечно, а за косата..ех, па мразам кадрици :)
What's the deal ? :raz:

Девојчево (Маја Петрушевска) не ми е грдо. Се знае што е грдотија. Таа не е грда, ами е со просечен, вообичаен изглед. Не е за модел. Страшно е што изгледа барем 10 години постара. Каква ќе биде на 27 години???
Сум забележал дека најголемиот број од девојките што ги знам, а кои се истакнувале со посебна убавина додека биле помали, во основно или средно, по некое време ја изгубиле личотијата. Акцелерацијата не е баш арна работа.

Знам една многу поубава од овие две која што е многу загреана за мене :ojea:.

не, Фрос не е таа. :) Таа е Ивона Кировска (од наше маало :icon_lol: ) која беше Мото убавица лани.И не и дадоа титула на Наоми, туку на Адриана Лима :pos2: Патем, девојкава сеуште е неписмена, па не да вршат споредби со според неа т.н. Андријана Лима :tapp: Ете видете сами на линкот од нејзиниот хи5 подолу како и се именувани албумите :)
И да, беше критикувана, како и нејзните родители бидејќи и дозволиле да се слика за Вест речиси гола на 15 годишна возраст :tapp: :nesvest:
Еве ја `фамозната` :
%7BB22A386E-6947-4BD3-A0C5-A6030B934109%7D_ivona-2.jpg
%7B71C4D7EC-E3BF-43B0-8CBD-0A025FE9C67A%7D_moto-2.jpg
ivona_kirovska.jpg

http://hi5.com/friend/p118438041--IVONA_kirovska--html

Ќе изумам да напоменам во врска со нејзините пропорции..Некаде, прочитав дека тежи 49 килограми?!?! Мене ми изгледа малку по-полничка за разлика од нормалните пропорции на еден модел.

samo za na por*ic e tipkava........patem so im se desava na mladive so izgledaat za 10+ god od nivnite:toe:

Инаку, Маја Петрушевска отсекогаш не ми се допаѓала. Нема некоја убавина, телото и е просечно, а за косата..ех, па мразам кадрици :)
What's the deal ? :raz:

i totaly agree :pipi:

Ова девојче (М.П.) искрено кажано, ама ич ич не ми остави впечаток ,така е не е грда, ама дефинитивно не е за манекенка ни тело(нога лом) ни фаца...демит.:toe:

Братучеда ми е над 180 слаба е, ама има само 16 години дете е. Јас не знам што родители и се тие што и дозволиле на таа другата погоре да се слика така курвински во Вест. Да дојди некој со таков предлог за мојата братучеда да се слика, не само што е надвор од памет абе има да му ги скршам двете раце и двете нозе :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom