Македонеро
Домаќин
Ee не те прифаќа а
Инаку јако пиче е бе, шо цепидлачитеај жениве ги разбирам, хејтери у душа се, ама машко да ми рече дека би ја одбил оваа пошто му била грда, yeah right
![]()
Не бе неам фејсбук.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ee не те прифаќа а
Инаку јако пиче е бе, шо цепидлачитеај жениве ги разбирам, хејтери у душа се, ама машко да ми рече дека би ја одбил оваа пошто му била грда, yeah right
![]()
Не бе неам фејсбук.. За јако јако е .Во живо е појако одколку на слика
![]()
http://www.facebook.com/profile.php...id=1090707526&hiq=maja,petrusevska&ref=search
Ајде, она нека ти биде прва френдица![]()
Леле ама глупи споредби Моника Белучи и македонскава Катарина па демек со Маја споредете..
Не да критикувам ама форумџикиве тро претерале грда ми е не знам ваква таква не знам што се сметет некои ..ок нивно мислење ама типкава со своите 1 и осумдесет има тело како манекенки од на модните писти е сега не е мисица ама како да кажам си има некоја фаца симпатична е па сеа секој си има свои специфики и црти на лицето ..се е до прашање на вкус...
a sto maskite ne smeat da imaat svoj vkus?Не бе неам фејсбук.. За јако јако е .Во живо е појако одколку на слика
Али машко да каже дека е ружна тоа стварно не разбирам.
vo telo e katastrofa,a be gi sirnala li ovaa nekogas svetskite manekenki?![]()
![]()
:smir: