Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
uffff kakvo golce ke placat kataloncite so go proteraaa

Нека ни е честито нова тема и победа......оваа година земаме се што може да се земе:toe::helou:

Значи прво вака.Лут сум на Росоњерка што не ме спомна во навивачите на Милан во постот што ја отвори темава:toe:
Роландињо ЗВЕР ја искина мрежата,почнува да ми наликува на тој стариот.

Со победа над Брага и со одлични успеси во Куп Уефа чиј трофеј може да го видиме во витрините на Ац Милан наскоро и со моменталната прва позиција во калчото го започнуваме новото поглавје. Имаме одличен дрим тим кој е роден за победи.
Во претходната тема истрошивме 1000 страници за еден од најтрофејните и еден од најдобрите ако не и најдобар клуб во светот.
[FONT=&quot]Сега имаме можност за нови 1000 страници во кој ќе ги внесеме нашите победи, нашите радости, нашите новости, нашите трансфери, па и во секој спорт има и таги и порази, но сето тоа не не спречува и напротив не јакне за да навиваме за најдобриот клуб Ац Милан.

[/FONT]Уште еднаш да се потсетиме на сите наши досегашни успеси и трофеи:
Серија А: 17

• 1901, 1906, 1907, 1950/51, 1954/55, 1956/57, 1958/59, 1961/62, 1967/68, 1978/79, 1987/88, 1991/92, 1992/93, 1993/94, 1995/96, 1998/99, 2003/04.
Куп Италија: 5

• 1966/67, 1971/72, 1972/73, 1976/77, 2002/03.
Супер Куп Италија: 5

• 1988, 1992, 1993, 1994, 2004.
Лига на шампиони: 7

• 1962/63, 1968/69, 1988/89, 1989/90, 1993/94, 2002/03, 2006/07.
УЕФА Куп: 2

• 1951, 1956.
Европски Супер Куп: 5

• 1989, 1990, 1994, 2003, 2007.
Интернационален Куп: 3

• 1969, 1989, 1990.
Куп на победниците на куповите: 2

• 1967/68, 1972/73.
Светско клупско првенство во фудбалу (2)

• 2007.
Латински куп (2)

• 1951, 1956.
Нема да ја заборавиме и старата тема.
Во неа има многу одлични содржини благодарние до најголемите фанови на Милан а посебно до Milanez`, Roswell, итар пејо, Mak. Tigar, rosssonero, Синдикат, Филип94, nino, pirlo21, -Mr.Positive-, Ајсшутер, CurvaSud Milan, Феномен, DartMakedon, zocipro, rosoneri, GjoreMilan, Dzish и секако девојчињата освен мене тука се и maca_kaka`, bebush, GemmaAtkinson, Crazy in Love, CafeDelMar и уште десетици други фанови на Милан. Најбројни сме во секој случај.

Па да ни се множат успесите, да ни се множат членовите кои навиваат за Милан и да ни се множат постовите во оваа тема.

FORZA MILAN!!!

Морам вака.
Секоја чест што ја отвори темата.

Честито нова тема.

Честита да ни е победата.

FORZA MILAN

ајде мислам дека доволно беа честитки.... сега малку посериозно да се навратиме на Милан

Роналдињо се чувствува како дома

Со секој изминат ден се чувствувам се подобро и подобро. Ова е мојот дом отсега па натаму и јас сум среќен овде. Навистина ми се допаѓа градот, но и публиката и соиграчите... мило ми е што сум овде.“

скапичок бил Бекам:)
за 2 месеци ке заработи 1 милион долари

ама сигурна сум дека фан шопот на милан повеќе ке заработи:icon_lol:

ајде мислам дека доволно беа честитки.... сега малку посериозно да се навратиме на Милан

па мора да се чуствува како дома
гледаш какви голови постигнува :smir:
Милан тимот е како фамилија со сите играчи

имаме засега многу убава серија од победи
само да се продолжи вака и титулите сами ќе си дојдат

еве колку е среќен од вчерашниот натпревар

12309_big.jpg

еве ја самбата :

12308_big.jpg

За со Лече мислам дека ке издвојуваме висока победа.
Како што гледам се враќа стариот Рони надополнет со секогаш одличниот Кака и корпулентниот Бориело би требало лесно да се затресе мрежата на Лече неколку пати.
За средината нема што да зборам,Фламини и Гатузо играат перфектно очекувам уште една јака партија од нив.

Forza Milan !!!

нема смисла да ги заборавиме и другите од вчера

евекој дава срце на теренот:smir:
12311_big.jpg

12310_big.jpg

дебитантов во официјален натпревар
малку беше спор ама имаше и добри интервенции
12314_thumb.jpg

и неговиот партнер за вчера стандарден
12312_thumb.jpg

Значи прво вака.Лут сум на Росоњерка што не ме спомна во навивачите на Милан во постот што ја отвори темава:toe:
Колку не има мораше некој да заборави :icon_lol:
Во Милан сите се чуствуваат како дома особено бразилците дека нив ги има највише, порано беа околу 8-9 бразилци во Милан сеа се 5 ама пак ќе се зголеми бројот од идната сезона. :) Ах и најважно што на Рони му е поважна победата него голот.
еве ја самбата :

12308_big.jpg
Како го гледа Анчелоти... ево банке цигане мој, цигане мој играјми ти :pos:

за наредниов натпревар со Лече Амбро, Гатузо и Кака се пред казнување
доколку добиат жолт картон нема да играат наредното коло против Киево

така мислам дека значи ова:

MILAN - Milan will play on Sunday evening against Lecce, a game valid for the eleventh matchday of Serie A, with three cautioned players: Massimo Ambrosini, Rino Gattuso and Ricky Kaka, and no player suspended. Even for Lecce no player is suspended, but just one cautioned player: Guillermo Giacomazzi.

Мора малце да ни проработи нападот...некако тешко даваме голови...
мислам дека е време да проработи и Бориело,мора да почне да тресе мрежи!!
Зошто нема секогаш да влагаат овие шутеви во последна минута:)
Ама изгледа тоа е работа на воигрување,така да,има време се ќе биде!

Честито нова тема:)

И честито да ни е победата, како - така важно тепавме, влегува Рони и нема повеќе заебанција:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom