Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Група Е.

1.Милан (2) - 6 поени
2.Волзбург (1) - 3 поени
3.Брага (2) - 3 поени
4.Порсмунт (1) - 0 поени
5.Херенвен (2) - 0 поени

Wolfsburg 5-1 Hеerenveen

ќе треба да се пазиме на ова гостување кај германциве....

На која било табела водиме. Конечно и тоа да го видиме по долго време. Сезонава ми приликува на 2003/2004 многу по настаните до сега....

Фала :smir:

Значи треба да играмо уште со Порсмунт (гости) и Волзбург (дома) ај и Порсмунт да ги победимо гости после дома на Волзбург може да им ги пуштимо уругвајците :)

следен натпревар во Сериа А со Лече дома; ќе биде тешко ама пак се наши 3те бода :vozbud:

Леле мн добар гол ме потсеќа на оној нас што ни го даде кога беше во најбољи дани ама и сеа се враќа полека:vozbud:

Малце да се потсетиме:smir:

Фала :smir:

Значи треба да играмо уште со Порсмунт (гости) и Волзбург (дома) ај и Порсмунт да ги победимо гости после дома на Волзбург може да им ги пуштимо уругвајците :)

следен натпревар во Сериа А со Лече дома; ќе биде тешко ама пак се наши 3те бода :vozbud:

во гости кај лече :smir:

Ајде нека ни е честито победата против Брага. Жал ми беше за дечките од Португалија ама тоа е фудбалот.:)
Нека ни е жива и вечна новава тема и кога ќе ја отвориме следната тема за Милан да пишува таму : Serie A - 18 титули
1901, 1906, 1907, 1950/51, 1954/55, 1956/57, 1958/59, 1961/62, 1967/68, 1978/79, 1987/88, 1991/92, 1992/93, 1993/94, 1995/96, 1998/99, 2003/04,2008/9

Сега уште да ги тепаме Порсмунт на гости и после таман ќе биде,иначе наредна во UEFА играме на 27 Ноември на фратон парк :)

Интересно ке биде со Помпи иако би требало да ги победиме следејќи ја добра традиција со британските клубови.

Инаку добар потег што денеска не играше Кака малце да се одмори за во недела или сабота коа играме да ги издише заедно во комбинација со Дињо!!! Следни на листата ни се Лече незгоден противник но се надевам на уште една победа и продолжување на походот кон Скудетото...:helou:

иначе јас каснам ај нека ни е честита нова тема
Иако немамвме многу шанси на натпреваров сепак бевме во предност го имавме Роналдињо :pos2: лелеллеле што гол ЕВРОГОЛ боли глава ама му ја здрви под пречка алал да му е :helou:

сепак на гости со портсмут а дома со волсбург... епа одговара така, добро е...

08_09_18.jpg

:zver::zver::zver:

Рејтинзите на играчите од мечот Милан - Брага според goal.com

Dida - 7,5
Antonini - 7.0
Senderos - 6.0
Kaladze - 6.0
Jankulovski 6.5
Gatusso - 8.5
Emerson - 5.5
Flamini - 6.5
Pato - 6.5