Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немавме кој знае каква игра (од средниот ред што излезе на терен не ни очекував повеќе:toe:). Да ни е жив и здрав Роналдињо:zver:.
И честито новава тема. Rossonerka, добар вовед си направила:smir:.

Најпрво честито нова тема,и да ги охрабрам Феномен Ајсшутер и другите штанцачи на празни и небитни постови да продолжат со тоа темпо па многу скоро да имаме и нова :icon_lol:

За денес според составот и важноста очекувано млитава игра,најпозитивно е за Роналдињо кој полека подивува ко на времето се друго е небитно*

*кур небитно ништо не ни видов од она стримот скапан :)

Миланез зирни убаво кој ја овозможи акцијата ;)

Рејтинзите на играчите од мечот Милан - Брага според goal.com

Dida - 7,5
Antonini - 7.0
Senderos - 6.0
Kaladze - 6.0
Jankulovski 6.5
Gatusso - 8.5
Emerson - 5.5
Flamini - 6.5
Pato - 6.5
Inzaghi - 6.5
Shevchenko - 6.0
Ronaldinho - 7.5

Гатузо асистираше за голот на Роналдињо а и цела утакмица се бореше за секоја топка (како и секогаш) така да реална има најголема оцена, а и Антонини имам приметено секоја утакмица има добра оцена (ја користи секоја шанса која му се дава)

Честито победа, честито нова тема, и во оваа тема нека се пишуваат само победи.

Најпрво честито нова тема,и да ги охрабрам Феномен Ајсшутер и другите штанцачи на празни и небитни постови да продолжат со тоа темпо па многу скоро да имаме и нова :icon_lol:

Ај сеа у контекст на ова пошто Ајсшутер почна да ми се издркава нешто да кажам што би сакал да ве замолам.

Вика дека имал едвај 300 поста,толку негде и ја мислам дека имам а таму сум година дена пред него..ајде мање битно
Сакам да кажам да пазите на содржината на постовите т.е истите да имаат содржина некаква не да се само пишани ко со курот и ради реда.
Значи не пишувајте постови у стил
’’ауууу гооооллл звееерррррр’’’ 10 души по ред.
“лееееллеее примивме гооолллл’’10 души по ред,
“ аууу тепавме доброо еее’’
“Анечлоти иди сиии’’
не ставајте едни формации пред утакмица ако гледте дека некој више ја пишал истата што сакате да ја ставите и вие.
И ако може не идете да провцирате во туѓ фан клубови.
Ова не го кажувам за да се правам мангуп,газда модератор :) или нешто слично туку дека нервира кога ке отвориш тема и читаш глупости од таков тип.

Знам дека ова на некои од вас како на кретенот Феномен не му значи ништо,пошто тој е со пречки во развојот :) ,ама тие што свативте дај да се опраиме малце.

Ај сеа у контекст на ова пошто Ајсшутер почна да ми се издркава нешто да кажам што би сакал да ве замолам.

Вика дека имал едвај 300 поста,толку негде и ја мислам дека имам а таму сум година дена пред него..ајде мање битно
Сакам да кажам да пазите на содржината на постовите т.е истите да имаат содржина некаква не да се само пишани ко со курот и ради реда.
не ставајте едни формации пред утакмица ако гледте дека некој више ја пишал истата што сакате да ја ставите и вие.
Ова не го кажувам за да се правам мангуп газда или нешто слично туку дека нервира кога ке отвориш тема и читаш глупости од таков тип.

Си ја видел некогаш темата за Манчестер Јунајтед ?
Еднаш Кико мислам дека даде предлог такви постови да не се пишуваат во фан клубовите , нема смисла , сакаш да напишеш нешто ок за дискусија , постот ти отишол 2 страни назад зашто Милан , Интер или Јуве дале гол . . . браво .
Али таа навика ке си остане на форумов , таман извесно време ке помине , пак ке дојде некое 14 годишно фенси фанче и ке трола на форум со постови од типот : Најдобри сме , Гоол , и да не ги заборавиме креативните смајлиња , еве дел од нив :kesa: :pos2::pos2: :vozbud: :vozbud: .

Се е ок како што викаш само незнам зошто ме спомна мене незнам дали поради втората страна беше што имаше на форумов бајги и сега јас додека најдам го цитирам постот и го пишувам текстот и некој предмене постирал,иначе за ова зборам болдираното.

Не ставајте едни формации пред утакмица ако гледате дека некој више ја пишал истата што сакате да ја ставите и вие.

И посебно ова не одиме во други фан клубови да провоцираме толку да дискутираме.

Толку од мене.

Честито нова тема, честито победата и бравос за Роналдињо :zver:

“ аууу тепавме доброо еее’’
“Анечлоти иди сиии’’
Ова не го кажувам за да се правам мангуп,газда модератор :) или нешто слично туку дека нервира кога ке отвориш тема и читаш глупости од таков тип.

Знам дека ова на некои од вас како на кретенот Феномен не му значи ништо,пошто тој е со пречки во развојот :) ,ама тие што свативте дај да се опраиме малце.
Во право е пејо, ајде да не ја полниме темава со такви постови...

И да надополнам не ги цитирајте провокаторите, баталите ги ќе ги пријавувам навреме за да не се кења многу многу.

се сложувам со пејо
мора да се престане со тие коментари од 1-2 збора и емотикони

заради тие коментари и престанав често да ја посетувам темата зошто секој ден има 4-5 нови страни

а и за провокаторите:bip:
само провоцираат тие што се љубоморни така да нас ни одговара тоа

naj peder tim od ovoj milan ne sum videl i nema sigurno i so braga 90+2 gol ncncn sto ke bidna koga ke igrate so ROMA JUVE INTER (2 mec ) daj boze da padnete od liga i da ne postoj milan :toe::nesum:

и да се надополнам уште ова,за вакви како овој јадников цитиран имате репутација користете ја како мене правилно, те. дај му црвено и нареди му ја на кур цела фамилија. :)

За провоцирање уште една работа да додадам.Научете да држите до себе.Не влагајте во расправии со било кој,пошто еве одприлика се знае овде и во другите фан клубви кој е асален кој не,со кој можеш да се разбереше а кој може да те удави до небеса од што е глуп.
Пошто расправијата е послатка кога ''непријателот'' прв ке почне :icon_lol:

е така значи чим сте согласни и се разбравме ај со среќа новава тема сеа!!

Прво честито нова победа (још једна у низу) пошто победите се поважни од било која нова тема и само тие ке ни го донесат она заслуженото.

Во целост го подржувам итар пејо (итар е чоекот) во предлогот да не се трупаат небитни постови на темава зш не е важно дали сме биле пред другиве тимови со теми или не туку важна е дискусијата шо се води меѓу членовите а во претходнава тема имаше бајги "талентирани" членови кои дискусијата ја водеа на завидно ниво дури да ти одмили да пишеш пост на темата (да не ги набројувам сега сами ке се пронајдат...) значи знаете шо ми беше зборот...

Ај сега честито нова тема а со неа нови и нови победи и трофеи, оваа година УЕФА ама и таа кој ти ја дава :) , а и му фали на Берлу во шкавчето со над 30 трофеи па нека ја има и неа :)

PS. Браво за росонерка шо ме спомна меѓу најверните фанови на Милан :)
ке и вратам некако :)

Во целост го подржувам итар пејо (итар е чоекот) во предлогот да не се трупаат небитни постови на темава зш не е важно дали сме биле пред другиве тимови со теми или не туку важна е дискусијата шо се води меѓу членовите а во претходнава тема имаше бајги "талентирани" членови кои дискусијата ја водеа на завидно ниво дури да ти одмили да пишеш пост на темата (да не ги набројувам сега сами ке се пронајдат...) значи знаете шо ми беше зборот...

Fully support!:mist: Ајде да го подигнеме нивото на дискусија на темава и да биде малце посериозна, тема каде што ќе можат да се прочитаат сериозни мислења во врска со тактиките, тренерот, играчите, итн. и каде ќе се постираат интересни и битни новости и вести во врска со клубот.

Aj еден коментар од мене за утакмицава со Брага.

1.Дида- Брилијантен. Одлична одбрана во првото полувреме и во второт фана некои млаки удари. Некој кикс на Абиати и одма се враќа стариот Дида:)
2.Aнтонини- Одлично изигра. Трчаше напред - назад, како некогаш тоа што го правеше Кафу
3.Сендерос. Малку е бавен но имаше и неколку добри стартови и изблокира неколку удари. Како дебитант на официјална утакмица би рекол дека изигра добра утакмица.
4.Каладзе - Некако тивок но си ја вршеше својата работа.
5.Јанкуловски- како и секогаш. Добро се движеши и упати неколку центаршутеви.
6.Гатузо - :zver: Го имаше секаде на теренот. Асистираше за голот на Рони. Се враќа оној стариот Рино:)
7.Eмерсон- некако тивок . Имаше неколку добри пасеви но мислам дека годинава ке му биде последна во Милан.
8. Фламини- борбен како и секогаш за секоја топка и физички е ненормално спремен.
9.Пато- Искрши кичми. Имаше неколку добри продори, добро се движеше. Не знам зошто токму тој беше сменет со Роналдињо.
10. Шева- Трчаше, се трудеше, имаше неколку шутчиња и центаршутеви ама не е стариот Шева. Тоа е факт.
11. Инзаги- Тивок како и секогаш. Имаше една шанса ама не ја искористи :smir:
Чудно шо ја изигра цела утакмица. Со Лече нема шанси да игра прва постава - Преморен ќе биде или пак ќе се жали на повреда:):)

Измени:
Роналдињо- Спасителот наш. Повторно распалува по зелените терени:zver:
Сидорф - од како влезе живна играта, имаше и неколку дриблинзи и непрецизни шутеви.

Сега во Недела: Лече - Милан - 20:30
Oчекувам победа и брилијантна игра со вракањето на Кака и Бориело.:smir:

Како ни тргна се по еден разлика тепаме:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom