Стари, а добри игри

• Креатор на темата Креатор на темата -HRO
  • Време на започнување Време на започнување
NFS Porsche

72s9js7.jpg

Добро, има некој тука од Нинтандо генерацијата шо играл Супер Марио Брос, Тетрис, Контра, Флинстонс, Дак Хантс, Галаксиан, Аладин, Могли, Лајн Кинг, ....
А флипери - Мустафа, Сноу Брос, Пазл Бабл, Стрит Хуп, Стрит Фајтер....
ПС1 - Краш Тим Рејсинг, ИСС, Текен 3....
На овие игри пола детство ми е оставено.

Е сеа тука може да ме пресече некој од постарите шо играл Рамбо и Комодоре, ја тие игри ги немам фатено

Мортал Комбат 3 леле ..... да можеше за писи!!

Red Alert 2 i Unreal, kolku samo sum skapuval pred PC so tie igri D:D:D

Вормс (црви) особено делот ,,Армагедон,, :vozbud: колку турнири смо праеле на таа игра колку паре се вртеле :pos:

[zEUs];1844826 напиша:
Вормс (црви) особено делот ,,Армагедон,, :vozbud: колку турнири смо праеле на таа игра колку паре се вртеле :pos:
А да се испробаме во мрежа - досега никој не ме победил :salut:

А да се испробаме во мрежа - досега никој не ме победил :salut:

Не сум ја играл одамна :jaj: ја бев најак од другарите и од братучедите ама со сестрами никој не моеше :pos: без заебанција сестра ми свите не тепаше :jaj: ако сакаш со неа да играш :nesum:

[zEUs];1844826 напиша:

WormsArmageddonCoverArt.jpg

banana-boy-worm-from-worms-2992.png

Треба да си ја земам, дома ми е, башка треба да го симанм печот за ХР.
Пред недела дена ја симнав од интернет вормс 2008 за мобилни, и си ја играм на мобилен кога сум во воз.

Мортал Комбат 3 леле ..... да можеше за писи!!
simni si emulator samo i pustaj ja od soni kec a za extra osekaj zemi nekoj evtin dzojstik i na kompjuter

suikoden 2 za soni kec,razvien gameplay golem broj na karakteri i dobra prikazna.leeeeeeeeeeeee treba da ja najdam pak

ej mn e jaka soldier of fortune prva gra mi bila zakon e so satganot koa ke puknes im se otkinuva del od teloto ama ne mozz nigde da ja najdam:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom