Стари, а добри игри

• Креатор на темата Креатор на темата -HRO
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи до крајот на летово имав крш од компјутер, памтењето не ме напуштило сеуште па ќе наредам неколку добри игри а стари. Пред да го земам веќе починатиот компјутер имав 386ка а на неа неколку игри меѓу нив all time favourites: Civilization1, Wolf 3d, Blake Stone, Duke Nukem II Commander Keen,1,2,3,4,5,6,dreams (болдираните се оние што и подоцна ги искамчив на новиот компјутер( сега бог да го прости)) F15 Strike eagle,Prehistorik2, Das Boot, Mortal combat... Тие се. Е после кога го зедов веќепочиатиот компјутер имав покрај некои од преживеаниве, уште неколку.... Age of Empires 1,2 (со expansion pack-oвите), The Sims (од прва до последна) Anno 1503 (кој и ден денешен си го чувам во компјутерот заедно со АОЕ2) Tomb Raider 3 и 4, MDK1, Blood 2 the chosen, Metal gear Solid 2 (онаа кога треба да ја спасува девојката од неговиот луд брат) GTA2... и....то.

Се сетив на No One Lives Forever. Jaка игра

cover

Gledam taja Anno mnogu ja falite.Daj nekoj neka kazi so e fintata na igrata so se desava i dali ima nekoj slicna na nea za primer :)

p.s toj so znaj od kaj da se zemi neka pusti link po pp oti na torentive slabo ja ima :)

E se igrase metal slug dosta!Na fliperi porano lelele!Da ne znae nekoj od kaj moze da se simnat metal slug?Kako antologija nesto?

Chaser_Coverart.png

Игра која не ја доби заслужената популарност поради презаситеноста на пазарот во тоа време (2002-2003).

НАЈДОБРАТА

Prince of Persia
princeofpersia-799027.png

Star Craft - прва стратегија што сум ја играл, и најдобра
starcraft.png

NFS Underground 2
2032_large.jpeg

Ах Симс 2 :)
Sims2_header.jpg

Абе зш никој не ја стаил игрицава многу е добра
JazzJack rabbit
jazzjack5.jpg

Praetorians, Luv this game.

screen_1.jpg

Edit: Некој да ми прати линк по ПП, за метал слуг?

ПоздравЧе

1. Age of Mythology !

2. Dungeon Siege !

3. Legacy of Kain-Defiance

4. Max Payne

Attachments

• 2Age of Mythology.jpg
    2Age of Mythology.jpg
    29,6 KB · Прегледи: 8
  • Dejan's002.jpg
    Dejan's002.jpg
    120,4 KB · Прегледи: 8