Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Симни ја со пачов v35, на тој пач се поправени баговите што ги имаше на Vista, Па сеа изглеа и за ова би требало.. :smir:

Ја имам таа CS Extrime ама одкако го форматирав ја укучив играта пошто ми беше инсталирана таа во D и ми се покажа едно од Firewall и имаше нешто Alow(така нешо) Cancel

A edno prasanje uspat kako so drajveri ima li ili jok?

Јас уште немам инсталирано ниту еден драјвер и мука нема. И фотошоп си работи без проблеми. Имаш драјвери колку да може оперативниот систем да си работи без проблем, а потоа ти ќе си ги инсталираш соодветните драјвери. Е сеа како е со соодветните драјвери и јас уште немам проверено, да досредам некои работи, па ќе барам и јас драјвери. :)

Боби™ напиша:
Инстлирав windows 7 ама не ми ја пушта Кантер :S што му е проблемот

Што ти вика ? Ти јавува некој ерор или ?

Влагам во кантерот и ми вади очи на најмала резолуција беше и таму каде што треба да стои OpenLG ми стои Softwer и сликата е катастрофа и местам на OpenLG и ставам поголема резолуција и стискам Aplay или ОК нема везе и ме дава на Desktop чекам некоја секунда ме дава во играта ама не е наместена убаво сликата и пак ме дава на десктоп и ми го покажува ова...
fzb4b4.jpg

И нишо....

СИмни го драјверот за графичката :)

Влагам во кантерот и ми вади очи на најмала резолуција беше и таму каде што треба да стои OpenLG ми стои Softwer и сликата е катастрофа и местам на OpenLG и ставам поголема резолуција и стискам Aplay или ОК нема везе и ме дава на Desktop чекам некоја секунда ме дава во играта ама не е наместена убаво сликата и пак ме дава на десктоп и ми го покажува ова...

И нишо....

Хмм... незнам точно што е, али тоа со резолуцијата и графиката тоа ти е до графичката, не си инсталирал ниту еден драјвер за графичката најверојатно. Да видиш да го инсталираш соодвертниот драјвер за графичката, па би требало така да е океј.

attachment.php

Дали може вака кај седмицава? Да не биде Аеро туку вака, како на скриншатов? (Иначе сриншатов е на ФлоуБТ, го земав од друга тема XD)

А што да биде вака ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom