Директно или индиректно додворување?

Секогаш одам на сигурнаа опција.. па значи директно додворување... ако биде индиректно може погрешно да бидам сватена..:salut:

Замене лично директно или удри или умри.

Со малку дриблинг се зголемува шансата за поентирање, но ако многу ја "тинкаш" ќе ти ја украдат топката.:nesvest:

Дирекктно, одам на тоа и кажувам што и како, не сакам да губам само време, пошто не вреди искрено да се губи време на такви работи.

Сака сака, нејќе немора.

Прашањето ми е кој начин на додворување го преферирате?
Директно - одма преминувате на главното или индиректно - вртите како “киша око Крагуевца“?

Што е поинтересно,вртење од околу додека го кажеш или покажеш она што го сакаш или директно без срам и перде во лице да му кажеш некому : Ми се свиѓаш?

Кој начин вие го применувате?

И што мислите дали машките повеќе го применуваат директниот начин,а девојките индиректниот,зашто е тоа така или не може да се генерализира?

Ако се генерализираме јас тогаш треба да бидам машко што при прв муабет со некој што ми влегува во „профилот“ јасно кажувам што сакам од него.
Премногу ми е глупаво да си мачкам очи со некој, па јас така млада и наивна ... картите на маса и ако биде супер, ако не идеме даље.

Од секогаш сум бил искрен и директен и сум сакал да знам на што сум и дирекно со најдиректни зборови прашувам не заокруживам и секогаш добивам се зашто сум искрен :wink:

malce "dudlanje" ne e loso . Ako sumis deka macevo go kreva opavceto - znaes koja e tvojata uloga kako mazjak :) . Mene licno trip mi e malce da ja drkam pojak mi e filmot :)

Nikogas se nemam dodvoruvano,nitu pa ke se dodvoruvam,inaku preferiram direktno da mi se dodvoruvaat :smir:

пошо по природа сум срамежлив, ова додворувањето некако не ми ој баш најарно така да не знам во случај ко ќе се додворувам во кое додворување да го класифицирам дали директно или индиректно :toe:

Индиректно така ке можам да видам како ке реагира и ако не е ко што треба да се повлечам, директно може многу да се зезнам.

Индиректно, дефинитивно. На тој начин ќе видиме дали личноста ја прифаќа нашата игра, ќе видиме како реагира на сите оние прикриени поднзаци и гестови што ги правиме, а тоа ќе ни помогне да видиме дали да се повлечеме додека е рано, или само храбро напред.=)

секако највише брчење онака 3-4 саати а сакам дирекно да ми се пуштаат

Sakam da mi se dodvoruvaat od okolu, sea da ne bide epten vrtenje ama da ne bide ni epten direktno. Mi se dodvoruvale i direktno ama nekako glupo mi posle pola red muabet nekoj da ti rece: mi se svigjas, u tie momenti mi bilo mnogu smesno i u faca sum mu se smeela na doticniot.

А добро..интересно е да си го одложуваш малку задоволството!:pipi: Ама кога ќе се одлучиш да го прекинеш одложувањето и да преминеш во пракса најдобро е да се изведе директна акција...барем искреност се поштува, па може ќе добиеш некое поенче!:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom