Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Прашањето ми е кој начин на додворување го преферирате?
Директно - одма преминувате на главното или индиректно - вртите како “киша око Крагуевца“?
Што е поинтересно, вртење од околу додека го кажеш или покажеш она што го сакаш или директно без срам и перде во лице да му кажеш некому : Ми се свиѓаш?
Кој начин вие го применувате?
И што мислите дали машките повеќе го применуваат директниот начин, а девојките индиректниот, зошто е тоа така или не може да се генерализира?
Директно - одма преминувате на главното или индиректно - вртите како “киша око Крагуевца“?
Што е поинтересно, вртење од околу додека го кажеш или покажеш она што го сакаш или директно без срам и перде во лице да му кажеш некому : Ми се свиѓаш?
Кој начин вие го применувате?
И што мислите дали машките повеќе го применуваат директниот начин, а девојките индиректниот, зошто е тоа така или не може да се генерализира?

)))
неможам да бидам директна, што да правам таква сум, ама ќе изнајдам 100 начини да му текне дека ми се свиѓа или пак го сакам. Сакам мистериозност, да биде интересно, некој ќе каже губење време, ама не е така. Интересна е целата таа ситуација и со тек на време ти сфаќаш дали стварно ти значи таа особа што толку се трудиш околу неа. Сакам директни луѓе ама страв ми е за нив некако, зашто тие сакаат одма во момент да им се каже што и како, а тоа не е баш лесно.