Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Има апликација од Телеком -мк...ја имав инсталирано на телефонот од детето, и во секое време си го проверуваш потрошениот интернет
Фала, баш ќе видам сега. Земав нова нано-сим што има со себе некаква апликација ама има само опција да се побара износот на сметката. Не го знаев ова, фала!

незнам точно како се викаше апликацијата..од Телеком е

Дали T-mobile има некаков смс број за проверка на интернет сообраќај?
Имам некоја глупа стара тарифа од 99-та година и клошарите ми даваат 1gb. Андроидов вика дека се потрошени 200mb, a traffic counter апликација ми вика дека се 1200mb.
Багната е апликацијата на Телеком(ако таа е traffic counter - от што го користиш).

Багната е апликацијата на Телеком(ако таа е traffic counter - от што го користиш).
Не знам што значи багната, ама не ми дава сигурносен код ни со ембг ни со сим бројот - живо ѓубре.
А апликацијата што ја користам се вика Traffic counter од Google store ја имам симнато. Повеќе му верувам на андроид затоа што немам ништо симнувано.
Screenshot_20180614-182833_Settings.jpg

Имате ли проблем со апликацијата Резултати? Не ми ја отвара и мора да исчистам кеш и такви ствари за да работи. И така на секое вклучување. Три пати ја инсталирам и истиот проблем, а претходно си работеше.

Zdravo Imam eden postar model na mobilen monte carlo dali zte ili htc e nesto. E sea prasanjeto mi e nemozam da spustam aplikacii otkako mu naprajv reset, mi izlegva ova
A server eror has occured.
Retry or cancel and return to
The previous screen.

земав во недела мобилен од ВИП
Vodafone Smart Mini 7
денес ми залави, бараше скемирање, QR кодови за Виберот... по вадење батерија се оправи, но може пак ќе ги бара ако вклучам Вибер.
Какви искуства имате со овој мобилен, да не има некој мани и бубачки ??

Мала помош околу мобилниот
се работи за Samsung S5 Neo не сака да полни т.е. не реагира воопшто кога ќе го закачиш на полнач.Полначите се исправни и оригинални.[DOUBLEPOST=1529563692][/DOUBLEPOST]
Мала помош околу мобилниот
се работи за Samsung S5 Neo не сака да полни т.е. не реагира воопшто кога ќе го закачиш на полнач.Полначите се исправни и оригинални.
Се реши проблемот со вадење на батериата и нејзино повторно враќање.

Последно уредено:
Ме зеза кабелот од полначот од мобилниот (huawei p10lite), дали ќе прави проблем да земам нов кабел?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom