Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ај едно глупо прашање бидејќи стварно сум нуб кога се работи за полначи :D Ми се скрши micro USB приклучокот кој иде до телефон, полначот кој го користам (за SE Live) е EP800 со јачина од 850mA.
Е сега бидејќи ништо не пишува на сајтовите на мобилариве, каде можам да купам нов кабел или полнач ако не даваат посебно? И дали може било каков USB to micro USB или треба скроз ист како тој што го имав, или пак друг полнач со повисока ампеража?

Ај едно глупо прашање бидејќи стварно сум нуб кога се работи за полначи :D Ми се скрши micro USB приклучокот кој иде до телефон, полначот кој го користам (за SE Live) е EP800 со јачина од 850mA.
Е сега бидејќи ништо не пишува на сајтовите на мобилариве, каде можам да купам нов кабел или полнач ако не даваат посебно? И дали може било каков USB to micro USB или треба скроз ист како тој што го имав, или пак друг полнач со повисока ампеража?
Најдобро е да земеш како што е оргиналот, ама ако ти се скинал кабелот земи друг, ако е адаптерот земи сони глава од 1ампер

Најдобро е да земеш како што е оргиналот, ама ако ти се скинал кабелот земи друг, ако е адаптерот земи сони глава од 1ампер

Полначот т.е. главата е во ред, еве што поточно се скрши, делот означен со круот:

usbmicro.jpg

Значи било кој usb to micro usb ќе врши работа како што те разбрав? Ги има по Никофон, Ледиком, Мобилекс итн. ?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6146&idPhone2=6077 Разликата во цена е М2 чини +1000. Помош кој да го одберам.
Разгледај ги и двата, м2 е бледа копија на зе-то ... со крута пластика од страна, минито не сум го фатил во живо, само обичниот г2, тој е добар ама миниво не ми изгледа како постариот брат

Како да направам хард ресет на LG A200 за да се тргне security code (4 digit) ?

Побарав по интернет за хард ресет, но со тие кодови не може да се направи. Пробав преку LG Support Tool, се абдејтираше на понов софтвер V10C, но ништо не е избришано од него, ни кодот.

Некој начин за да се тргне security code, па макар и ако најдете постапка за флешување преку усб кабелче.

Screenshot_2014-08-30-09-11-28.png Ми излезе можност за надградба на системот, и го надградив се работит за Sony Xperia M2, арно ама од ко го надградив и кога ке го исклучам телефонов при уклучувањето автомацки ми се праќат некаква порака на некој си број и страв ми е да не ми се пресметаат трошоци на сметкава.

alcatel one touch pop c7 ////// alcatel idol 2 mini s ////// lg L70
nekoi iskustva za ovi 3 telefoni koj go preferirate ???

Прегледај го приврзокот 101027 Ми излезе можност за надградба на системот, и го надградив се работит за Sony Xperia M2, арно ама од ко го надградив и кога ке го исклучам телефонов при уклучувањето автомацки ми се праќат некаква порака на некој си број и страв ми е да не ми се пресметаат трошоци на сметкава.
Прoбa сo фaктoри ресет?

Некои мали деца фаќаа по телефонот на сестра ми и сега кога сака да го отклучи тражи корисничко име и лозинка, од што треба да напишам име и лозинка?

Некои мали деца фаќаа по телефонот на сестра ми и сега кога сака да го отклучи тражи корисничко име и лозинка, од што треба да напишам име и лозинка?
Нaјверoјaтнo oд гугл aкaунтoт/мејлoт кoј е нa телефoнoт внесен

Откако ме испишманивте за копииве S4-ки си ги набројав 300 евра и си купив оргинал. Е сега денес си купив еден Flip Cover 500 денари и чудово не сака никако скроз да легне врз екранот -.- Го оставив да стои превртен ама нема фајде пак стои повисоко 2-3 милиметра од екранот. Сте имале ли сличен проблем?

Откако ме испишманивте за копииве S4-ки си ги набројав 300 евра и си купив оргинал. Е сега денес си купив еден Flip Cover 500 денари и чудово не сака никако скроз да легне врз екранот -.- Го оставив да стои превртен ама нема фајде пак стои повисоко 2-3 милиметра од екранот. Сте имале ли сличен проблем?
Епа копија е друже, виткај го од страната да попушти мада и со тек на време ќе пушти материјалот нема да биде толку крут

да си купел оргинал од 30 евра или 50 евра ако имаш ноте3 ќе лежи биде путер :)
и јас немам купено никогаш оргиналец, ама имам земено сгс3ка со оргинален самсунг флип кавер и знам дека се многу добри

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom