Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud:
Samsung Galaxy Win Duos за 12900
Иста цена беа и во мобеликс, ама немале на лагер, требало денес-утре да стигнат па затоа зедов во ледиком, башка сите што ги знам од таму купуваат па си реков, мора да се ок.
Што мислиш за телефонот?

:vozbud:
Samsung Galaxy Win Duos за 12900
Иста цена беа и во мобеликс, ама немале на лагер, требало денес-утре да стигнат па затоа зедов во ледиком, башка сите што ги знам од таму купуваат па си реков, мора да се ок.
Што мислиш за телефонот?
не е познат/популарен нов модел е ... сигурно е добар самсунг дуос нема утка

Па и јас се мислев главно дека не е познат, но има quart core процесор, 1 ГБ рам со 4,7" екран.
Единстено што ме загрижува до некаде е што има 199ppi.

Дечки, во кои мобилари низ Скопјево можам да најдам фолија и заштитна маска/бампер за Галакси Ноте 3?

Дечки шо мислите за Алкател ОТ Идол, вреди ли за парите?
Пошо имам мерак и на ЗТЕ Блејд 3 про па ако го има некој и ако не е задоволен од Алкателот да не се думам и да си го земам Блејдов, на 24 претлата далеку е поефтин од Алкателов.

Имам Lg l7 не ми работи 3g интернетот,значи подесив се како што треба не сака бев до Вип и таму ми подесуваа и пак не работи...дали некој знае до што може да е проблемот дали е можно да е до сим картичката?

Некој да ми каже од што е знакчево ? :)

pb0m.jpg

HTC One S, Xperia T или Samsung Galaxy S II

Што би ми препорачале? Цената им е тука негде како што гледам. :)

Кој е најдобар телефон од 10 до 12 000 денари со дуал сим?

Имам Lg l7 не ми работи 3g интернетот,значи подесив се како што треба не сака бев до Вип и таму ми подесуваа и пак не работи...дали некој знае до што може да е проблемот дали е можно да е до сим картичката?

Го уклучи интернетот со data enabled?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom