Било кој е квалитетен,добар .... За замена Galaxy Ace s5830 и доплата 4 000 денари ... ?! само да е андроид добар телефон ....затоа прашувам
s2 или Samsung Galaxy Nexus i9250 ако најдеш до 220 евра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Било кој е квалитетен,добар .... За замена Galaxy Ace s5830 и доплата 4 000 денари ... ?! само да е андроид добар телефон ....затоа прашувам
s2 или Samsung Galaxy Nexus i9250 ако најдеш до 220 евра.
Само со 4000 ден ништо не правиш ... и да мојот глас оди за нексус, батали не е толку добра камерата за да се нервираш со андроидот кај галаксиите кај 2 па и с3Добри предлози , исто мислење имав и за Галакси 2 ..... за Нексусов ми изгледа супер .... Ке мора да правам избор меѓу добра камера и pure stock андроид.... Фала за помош ....
![]()
![]()
Да не куцаш кирилица? Со кирилица двојно помалку карактери се внесуваат, ако не и помалку. Види дали е до тоа.Кога пишувам порака ми дава можност за користење многу мал број карактери, околу 30-40, не знам точно, со што многу пораки ми ги праќа како две одвоено. Може да се смени тоа некако? Имам Sony Ericsson Xperia Arc S.
Да не куцаш кирилица? Со кирилица двојно помалку карактери се внесуваат, ако не и помалку. Види дали е до тоа.
ме читаш мене шо пишав погоре .... пишав трампа за Galaxy Ace + 4 000 денари ЗА некој подобар телефон да земам ... значи го давам мојот стар телефон и 4 илјади за некој подобар телефон ....Само со 4000 ден ништо не правиш ... и да мојот глас оди за нексус, батали не е толку добра камерата за да се нервираш со андроидот кај галаксиите кај 2 па и с3
Добро и јас најдов на кого да кажувам ... гледај си коментари далеку ќе стигнешме читаш мене шо пишав погоре .... пишав трампа за Galaxy Ace + 4 000 денари ЗА некој подобар телефон да земам ... значи го давам мојот стар телефон и 4 илјади за некој подобар телефон ....
Читав за нексусот .... има проблеми со батеријата и перфомансите и послава камера,можеби ова за перфомансите се средило и меѓувреме со некој најнов апдејт на Андроидот ... а додека Галакси 2 има 8 мега камера и подобар пермофанс но КОН му е апдејтот на Андроидот ....![]()
си рипнал ти глеам да читнеш хихихи![]()
Ќе има друже за брзо времеДали некој знае каде да сменам touch за Xperia arc(ми падна и горе екранот се пукна и е црн) се јавив во 5-6 мобилари и никој нема...
Ќе има друже за брзо време
Дали знае некој што е работава што нема Iphone 5ka во тмобиле,а 5с уште не им е стасан дури таму пред нова година ќе стасал?
Дали знае некој што е работава што нема Iphone 5ka во тмобиле,а 5с уште не им е стасан дури таму пред нова година ќе стасал?