Каде може да се најде
Јас ќе го земам од T-Mobile, не знам по другиве дали го има, види побарај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде може да се најде
Не не, пробав, друго е знакчето за аларм![]()
Еве шо било раборава, кога ти е слаба батеријата, телефонот автоматски ти го намалува нивото на сјајност.
Дечки шо мислите за Алкател ОТ Идол, вреди ли за парите?
Пошо имам мерак и на ЗТЕ Блејд 3 про па ако го има некој и ако не е задоволен од Алкателот да не се думам и да си го земам Блејдов, на 24 претлата далеку е поефтин од Алкателов.
Eve sega istrazuvav malku kao ovo ono, eve ti strana da vidis razlika megju lg l5 II i zte blade g ista cena ti se vo vip a kade kade podobar e lg -to e sega idolot e 2000 denari poskap od ovie dva telefona i kao na papiru e sovrsen ali taka bese i so alkatelot 995 sto go zemav pa lagirashe ko lud , nekako alkatelive mi se firma kao aj na papir ke staime deka e se sovrseno ali u realnosta ke pomine godina dena pa koj se zaebal se zaebal, jas bi ti preporacal idi so lg 5 II
Имам Lg l7 не ми работи 3g интернетот,значи подесив се како што треба не сака бев до Вип и таму ми подесуваа и пак не работи...дали некој знае до што може да е проблемот дали е можно да е до сим картичката?
Eve sega istrazuvav malku kao ovo ono, eve ti strana da vidis razlika megju lg l5 II i zte blade g ista cena ti se vo vip a kade kade podobar e lg -to e sega idolot e 2000 denari poskap od ovie dva telefona i kao na papiru e sovrsen ali taka bese i so alkatelot 995 sto go zemav pa lagirashe ko lud , nekako alkatelive mi se firma kao aj na papir ke staime deka e se sovrseno ali u realnosta ke pomine godina dena pa koj se zaebal se zaebal, jas bi ti preporacal idi so lg 5 II
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 22:15 ---
http://versus.com/en/lg-optimus-l5-ii-vs-zte-blade-iii
Алкател ОТ Идол според мене (12 000)
Idol има опционално дуал сим, треба да бараш баш таков, а таков тешко да најдеш кај нас, пошто операторите не ги носат овие со дуал сим.
Сакам да земам Iphone 5, дали некој знае која мобилара има можност за плаќање со кредитни картички?? Фала
На пример?? Во Мобеликс прашував, само со кеш работатСите.
Мобил шоп зад Веро Тафталиџе работат со картички.На пример?? Во Мобеликс прашував, само со кеш работат