Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не не, пробав, друго е знакчето за аларм :)

Знам бе другарче, се зафркавав, види таму во упатството, ако го имаш побарај. :)
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 19:55 ---

А шо Сони имаш, Експириа?
Барав од шо можи да е знакчево ама не можам да најдам, најдов еден форум, се дискутира за истиов проблем, прочитај си... http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z-ZL-ZR/Unknown-icon-in-my-status-bar/td-p/303987
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 20:02 ---

Еве шо било раборава, кога ти е слаба батеријата, телефонот автоматски ти го намалува нивото на сјајност.

Дечки шо мислите за Алкател ОТ Идол, вреди ли за парите?
Пошо имам мерак и на ЗТЕ Блејд 3 про па ако го има некој и ако не е задоволен од Алкателот да не се думам и да си го земам Блејдов, на 24 претлата далеку е поефтин од Алкателов.

Eve sega istrazuvav malku kao ovo ono, eve ti strana da vidis razlika megju lg l5 II i zte blade g ista cena ti se vo vip a kade kade podobar e lg -to e sega idolot e 2000 denari poskap od ovie dva telefona i kao na papiru e sovrsen ali taka bese i so alkatelot 995 sto go zemav pa lagirashe ko lud , nekako alkatelive mi se firma kao aj na papir ke staime deka e se sovrseno ali u realnosta ke pomine godina dena pa koj se zaebal se zaebal, jas bi ti preporacal idi so lg 5 II
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 22:15 ---
Eve sega istrazuvav malku kao ovo ono, eve ti strana da vidis razlika megju lg l5 II i zte blade g ista cena ti se vo vip a kade kade podobar e lg -to e sega idolot e 2000 denari poskap od ovie dva telefona i kao na papiru e sovrsen ali taka bese i so alkatelot 995 sto go zemav pa lagirashe ko lud , nekako alkatelive mi se firma kao aj na papir ke staime deka e se sovrseno ali u realnosta ke pomine godina dena pa koj se zaebal se zaebal, jas bi ti preporacal idi so lg 5 II

http://versus.com/en/lg-optimus-l5-ii-vs-zte-blade-iii

Имам Lg l7 не ми работи 3g интернетот,значи подесив се како што треба не сака бев до Вип и таму ми подесуваа и пак не работи...дали некој знае до што може да е проблемот дали е можно да е до сим картичката?

2 стрелки 1 горе друга надоле треба да ти биде упалено

--- надополнето: 27 октомври 2013 во 22:15 ---

http://versus.com/en/lg-optimus-l5-ii-vs-zte-blade-iii

Далеку е послап елџиот од алкателот, во секој поглед, е сеа за за лагирањето на овие 991 и 995 си во право, сите се плачат од нив, ама да се надеваме дека со идолов нема да биди така.:D

Алкател прават солидни телефони, туку си ги ослабуваат со нивните модифицирани верзии на андроид плус целиот глуп софтвер што го ставаат фабрички. Земете 995 и ставете си чист андроид 4.0.4 и имате одличен телефон.
Иста тактика има и Хуавеи. Солидни телефони си ги уништуваат однапред со далеку најлошиот нивен модифициран андроид.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Алкател ОТ Идол според мене (12 000)

Idol има опционално дуал сим, треба да бараш баш таков, а таков тешко да најдеш кај нас, пошто операторите не ги носат овие со дуал сим.

Idol има опционално дуал сим, треба да бараш баш таков, а таков тешко да најдеш кај нас, пошто операторите не ги носат овие со дуал сим.

Еве сеа побарав малце и најдов нешто, стварно се работи за две верзии на Идол, дуал сим и со една сим верзија, ова не смее да биди вака, нека претстават официјално два модели на пример а не вака, мислев дека не си во право и дека ми зборуваш за Алкател Идол Ултра, тоа е друг модел, ама се работело за истиот модел само друга верзија, ова не би требало да биди вака, чиста превара.(n)

Сакам да земам Iphone 5, дали некој знае која мобилара има можност за плаќање со кредитни картички?? Фала

Помеѓу LG Optimus L7 II, HTC Desire X и Samsung Galaxy Core кој е најдобар избор?

На пример?? Во Мобеликс прашував, само со кеш работат
Мобил шоп зад Веро Тафталиџе работат со картички.

Повеќе пати ми беше промашен пинот-патернот што е на телефонот за отклучување и сеа ми бара емаил и пас од некоја адреса што никако не може да ми текне која би можела да сум ја ставил. Некој да не знае како да го избегнам да не ми бара или било каква помош?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom