Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
исто и мене ми се има случено шест години кога бев мајками отиде на деловно патување и татко ми ме искара за нешто и јас отидов у детската соба се покрив преку глава и заспав и кај 9-10 саат овој почнал да ме бара секаден ,флегол у детската ама оти темно било само ќебето го видил и шо да праи човекот отидол у полиција пријавил ,па на локалната телевизија нешто како оглас имало:се бара изгубено дете на возраст од 6 гонини во таква облека ... после резил бев сите ми се смееја...Јас значи генгста уште на 4 год!
Избегав кај баба ми, а моите со полицији ме барале, па по радио мајками ме опишала што носам на себе.. абе лудница![]()
А ти знаш ли во кои два града пукнала првата пушка?Бев седум-осум години, ме немаше цел ден и се вратив дури во 11 вечерта. Ме барале секаде, а јас на коцерт за Лепа Брена.![]()
исто и мене ми се има случено шест години кога бев мајками отиде на деловно патување и татко ми ме искара за нешто и јас отидов у детската соба се покрив преку глава и заспав и кај 9-10 саат овој почнал да ме бара секаден ,флегол у детската ама оти темно било само ќебето го видил и шо да праи човекот отидол у полиција пријавил ,па на локалната телевизија нешто како оглас имало:се бара изгубено дете на возраст од 6 гонини во таква облека ... после резил бев сите ми се смееја...