Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Иначе од мала имам навика да одам некаде, а да не кажам кај сум и се уште тоа го правам и ќе продолжам да го правам како што не ми иде паметот но никогаш би избегала од дома, е може да се преселам кога би имала услови но да бегам не.исто и мене ми се има случено шест години кога бев мајками отиде на деловно патување и татко ми ме искара за нешто и јас отидов у детската соба се покрив преку глава и заспав и кај 9-10 саат овој почнал да ме бара секаден ,флегол у детската ама оти темно било само ќебето го видил и шо да праи човекот отидол у полиција пријавил ,па на локалната телевизија нешто како оглас имало:се бара изгубено дете на возраст од 6 гонини во таква облека ... после резил бев сите ми се смееја...Јас значи генгста уште на 4 год!
Избегав кај баба ми, а моите со полицији ме барале, па по радио мајками ме опишала што носам на себе.. абе лудница![]()

А ти знаш ли во кои два града пукнала првата пушка?Бев седум-осум години, ме немаше цел ден и се вратив дури во 11 вечерта. Ме барале секаде, а јас на коцерт за Лепа Брена.![]()
хехехеисто и мене ми се има случено шест години кога бев мајками отиде на деловно патување и татко ми ме искара за нешто и јас отидов у детската соба се покрив преку глава и заспав и кај 9-10 саат овој почнал да ме бара секаден ,флегол у детската ама оти темно било само ќебето го видил и шо да праи човекот отидол у полиција пријавил ,па на локалната телевизија нешто како оглас имало:се бара изгубено дете на возраст од 6 гонини во таква облека ... после резил бев сите ми се смееја...

не дека сум избегала,али секогаш им се криев кога ќе ме искараа.Еднаш се сеќавам несакав да одам на час по англиски,на курс,и се скрив во гардеробот.Па можеби 2 саати дремев внатре покриена со алишта..незнам како сум дишела..битно не ме пронајдоа