Г
Гоццццце
Гостин
А од кај да најдам на старо синтисајзери, добро зачувани и т н.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да ти најдам Korg Xpro 2 купен нов пред околу 9 месеца максимум ама нема толкуА од кај да најдам на старо синтисајзери, добро зачувани и т н.
Ми треба помош за бирање синтисајзер.
Планирам да свирам во бенд со другари, symphonic rock/metal и blues rock највеќе.
Што би ми препорачале? Само да не е прескапо, за почеток нека е, па ако тргне ќе земам нешто подобро. Инаку со клавир имам доста долго искуство.
Помош?
Kade/kako go nasle srbite da ne znaes, kade procita deka tie go imaat?Kolku pari go zele? Nekoj link?
Па ко што гледам/гледаш Срби се. По зборењето... Цената сигурно ќе му биде приближно слична на Korg Oasys.. Околу 7 - 8.000e. ко за почеток.. па после ќе го симнат ко и увек.. гледам на нет има некои кои наводно продавааат за 3.000$ нешто... ама посеизгледа е копија некоја маде ин чајна, оргиналот сеуште не е искочен.
Подетално имаш на
http://www.korg.com/kronos
п.с ... ако Србиве свират некоја копија и ако копијата така звучи добро.. можам да замислам што ќе биде со оргиналот.
Sea go gledam videoto, go biva epten covekot koj sviri. Nesto slicen na mene, samo malce podobar![]()
Ако знаеш да свириш ко тие на видеото...[/COLOR]Не знам за вас, али ја знам дека ќе трпам за леб aко треба ама ова мора да го имам.
Многу вреди.. и многу можеш да заработиш со него..
Ако знаеш да свириш ко тие на видеото...