23 Јануари - Денешниот ден најдепресивен оваа година

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mene denof mi e onaka epten losh denes nema da igram posho sum suspendiran posho vchera trebashe da bidam u soba u 11 ja se pribraf u 2 i doznaf denes deka sum suspendiran MRSKO EPTEN ZNACHI

Moze da se kaze....stanav vo 16:00 i koa vidov nadvor sneg.....Dan je tmuram ja mamuran....Nemoj Sreco nemoj danas...i stvarno me poslusa.....epten sum Down....a be so otvarate vakvi temi...sega sekoj 23 januar ke mi bide depresiven..samo poradi faktot deka nekojsi britanec dokazal deka e najdepresiven den....u pm!

Абе ало, типот смета по католички. Рачунајте дека кај нас едно две недели касни овој феномен, шо значи дека некаде првата недела од Февруари ќе ни биде најтапан.

Е сега, ова е малку препокриено со радосниот факт шо платата за јануари стига отприлика тука некаде, па целата депресивност се губи. И така, ние не сме депресивни.

Кој сака депресија - нека гласа аз враќање на Божик назад. Јас не.

Мене за три дена ми легнуе на сметка, папапапа, лепотиците јевропски. Така или католички или инаков, мене нема да ми е депресивно, башка увек имам водка да ме залечи.

tocno.po los den zdravje
-denes trgnav u toa ebano grdo skolo
-mi gi dadoa ocenkite,koi sto poveke licat na livce za sportska za u kladilnica
-makedonski na mene i uste nekolku luge od moj klas za keif ni dade da napiseme nesto sto pojma neame (CITAJTE I PISUJTE U LITERATURA -I HEED HELP -)
i uste 100 sitnici koi sto mi go napraija los denov

Сметките ми се платени,подолго време сум трезен,заборавив на празниците,така да денес ми е нормален ден и не чувствувам депресија.она за сметките не ми е баш јасно:Си потрошил,значи мора да си платиш,никој не те терал на сила да потрошиш,и според мене,нема место за депресија.

spooky напиша:
Абе ало, типот смета по католички. Рачунајте дека кај нас едно две недели касни овој феномен, шо значи дека некаде првата недела од Февруари ќе ни биде најтапан.

Е сега, ова е малку препокриено со радосниот факт шо платата за јануари стига отприлика тука некаде, па целата депресивност се губи. И така, ние не сме депресивни.

Кој сака депресија - нека гласа аз враќање на Божик назад. Јас не.
и јас се слагам, денес ми е супер ама од 2 фебруар, како ке поцнат да ме поздравуваат испитите немате поим :( и сигурно ќе бидам депресивен пошто сигурно ќе пданам на еден (заш сеа ми е супер и не учам)

ozbilni u pravo e denes kakva depresija me udri bash sea !!!!!!!!!!!!!!!

Aaaaa....popravka od moja strana...denot mi trgna na Suuuuper:je::je:...se nadevam deka taka i ke zavrsi...

У право е човекот...
у тешка депресија сум...:(

Чкартен ден мама му *бам.Се да му иде у неповратм,да дае Господ да почне денов од календари да се брише!!!
У школлоо денес почнавме да идеме , 5 часа денес имав ми изгледаа ко 500.Уште македноски ни даде лектира за у понеделник,математика ме развесели закажувајќи тест на 5 фебруар а од другиот клас биологија им рекла идниот час тест дека ќе праат!Уф...чкартен ден.Леле...ЈБТ да се сруши бе...

Море тој британецот бил во право за 23 Јануари!
Денес ни ги даваа оценките:(:(:(
Дома малку викање ама без последици:icon_lol::icon_lol::icon_lol:!
Напорен ден!

Mislam deka toj Englezot gresi. Mene bas mi bese zabaven. Dodusa moram da im zablagodaram na drug za toa sto mi go napravija denot zabaven, ali toa im e rabota nekoi luge. Bas fino se zabavljav sega prodolzuvam. :)

Поголеми глупости немам слушнато...Денот може да се каже дека ми беше најнајубавиот во овој месец воопшто, цел ден бев опкружена со моите драги луѓе што си го сакам најмногу на светот и направивме едно чудо муабети...Си ги видов и личностите што си ги немав видено подолго време, денот мислам поубав и не можеше да ми биди... Да речеме 2 желби ми се исполнија...
Што значи батали Американците, везе од животот немаат!
Тоа со деновите и со депресијата си е индивидуална работа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom